Γυναίκα

Bridal Fashion Week 2020: Τι είδαμε στην εβδομάδα μόδας;

Bridal Fashion Week 2020: Τι είδαμε στην εβδομάδα μόδας;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεύτερη ημέρα

Το  ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο ενίσχυσε ακόμα πιο πολύ τη διάθεση των επισκεπτών οι οποίοι ξεπέρασαν τους 6500 μέσα σε αυτό το τριήμερο. Το ενδιαφέρον μεγάλο τόσο για το εκθεσιακό τμήμα, δηλαδή για την Βridal Expo, αλλά ακόμη μεγαλύτερο για τα εξαιρετικά fashion shows, τα οποία έφεραν την υπογραφή του καλλιτεχνικού διευθυντή Μιχάλη Πάντου και πλαισίωναν τη BRIDAL FASHION WEEK 2020.

Η αίθουσα της BFW διακοσμημένη με το θαυμάσιο έργο του Ανδρέα Αγγελιδάκη, το οποίο συμβολίζει τον επαναπροσδιορισμό του γάμου στη σύγχρονη εποχή και ανάμεσα   στους μαρμάρινους όγκους που αποτελούσαν τα κομμάτια της σύνθεσης, τα μοντέλα  φωτίζονταν από ιδιαίτερο led φωτισμό και οι νυφικές δημιουργίες  φάνταζαν εξαιρετικές.

Fairytale by Polymnia, Jennifer’s και  Mary Theotoki  οι τρεις σχεδιάστριες που η κάθε μία έδωσε διαφορετικό στίγμα και διαφορετική εκδοχή για τη νύφη του 2020.

Εντυπωσιακή η παρουσία  της  σχεδιάστριας Μαίρη Μπαρόλα και το show της γεμάτο με ξεχωριστές νυφικές δημιουργίες με υφάσματα εξαιρετικής ποιότητας. Καλεσμένη να περπατήσει η Ειρήνη Καζαριάν, καθώς και η φετινή νικήτρια του GNTM Άννα Μαρία Ηλιάδου.

Πρωταγωνίστησε η Αννίτα Ναθαναήλ και η κόρη της, στη πασαρέλα της COMPLICE- Stalo Theodorou, κατά τη διάρκεια της οποίας οι επισκέπτες χειροκροτούσαν ασταμάτητα τις δημιουργίες της. Κατάμεστες οι αίθουσες, και σχεδόν όλα τα τηλεοπτικά κανάλια ήρθαν στο Ζάππειο και μετέδωσαν τα εκπληκτικά πλάνα της επίδειξης.

Το closing της Κυριακής σηματοδότησε η επίδειξη ανδρικών του γνωστού Ερωτόκριτου. Ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου,Στέλιος Κρητικός, Γιώργος Μανίκας που μαζί με τους Duo Violins εντυπωσίασαν και έκλεισαν τη βραδιά με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X