Γυναίκα

Έλενα Χριστοπούλου: Η λύση για να βγαίνει από το σπίτι ενώ δεν έχει βάψει τα μαλλιά της

Έλενα Χριστοπούλου: Η λύση για να βγαίνει από το σπίτι ενώ δεν έχει βάψει τα μαλλιά της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Έλενα Χριστοπουλου αποφάσισε να βγει για λίγες ώρες από το σπίτι της καθώς θέλησε να κάνει ένα τεστ για τον κορονοϊό, προληπτικά, και ως γνήσιο fashion icon επέλεξε να κάνει super εμφάνιση.

Η αγαπημένη μας κριτής του «My Style Rocks» αντιμετωπίζει το πρόβλημα που έχουμε όλες μας αυτή την περίοδο, και δεν είναι άλλο από αυτό της άβαφης ρίζας! Και καθώς τα κομμωτήρια είναι κλειστά, λίγες είναι οι λύσεις που μπορούμε να ακολουθήσουμε.

Μπορεί πολλές celebrities να έχουν αποφασίσει να βάψουν τα μαλλιά τους στο σπίτι, αλλά η Έλενα Χριστοπούλου κάνει υπομονή και χρησιμοποιεί ένα τυρμπάν για να κυκλοφορήσει και είναι μια ιδέα η οποία μας άρεσε πολύ, καθώς είναι στιλάτη και προσθέτουμε ένα όμορφο αξεσουάρ στο look μας!

Δείτε τη:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Εστειλα το sms μου για να βγω , εβαλα το τυρμπαν μου γιατι η ριζα εχει φτασει στα αυτια και η μαξιλαρια πισω στα μαλλια απο τον καναπε εχει γινει σαν την πλατεια Κολιατσου.. βαφτηκα λιγο γιατι το χρωμα στο προσωπο μου μετα απο 13 ημερες μεσα ..ειναι λευκο σαν το εχεις πλυνει με ευρηκα, εβαλα αρωμα .. σκεφτηκα 5 λεπτα τι να φορεσω .. δεν εχω παχυνει γιατι εβαλα ενα τζην π μπηκε χωρις να σκιστει παλι καλα * πηρα και εναν καφε απ εξω που μου φαινεται νεκταρ .. πηγα να κανω το τεστ για να δω που βρισκομαι και που πατω και παλι μεσα στο σπιτι μου! Και ολα μοιαζουν σαν να τα κανω για πρωτη φορα!!! Ευχομαι ολοι να βγουμε καλυτεροι .. απο τα σπιτια μας ! #reset #μενουμεσπιτι #ηαγαπηκανειθαυματα ❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Christopoulou (@elena_hristopoulou) στις

Δείτε ακόμη: Χριστίνα Μπόμπα: Τη βλέπουμε για πρώτη φορά… ξανθιά! (pic)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X