Γυναίκα

H Celine Dion συνεργάζεται με τον Zuhair Murad για καλό σκοπό (pic)

H Celine Dion συνεργάζεται με τον Zuhair Murad για καλό σκοπό (pic)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Celine Dion θέλει να βοηθήσει τον λαό της Βηρυτού ο οποίος έζησε εφιαλτικές στιγμές μετά την τεράστια έκρηξη που σημειώθηκε κοντά στο λιμάνι, και ενώνει τις δυνάμεις της με τον σχεδιαστή Zuhair Murad.

Η γνωστή τραγουδίστρια η οποία έχει φορέσει στο παρελθόν πολλές φορές δημιουργίες του σχεδιαστή, θέλει να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί και φορά ένα μπλουζάκι που δημιούργησε ο σχεδιαστής και τα έσοδα θα διατεθούν για την ανακούφιση των πληγέντων.

«Ενώνω τις δυνάμεις μου με τον @zuhairmuradprivate και @zuhairmuradofficial για να βοηθήσω τους ανθρώπους της Βηρυτού που έχουν χάσει τόσα πολλά στην πρόσφατη καταστροφική τραγωδία.

Το 100 τοις εκατό των κερδών από αυτό το t-shirt που θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό, θα ενισχύσει τις προσπάθειες ανακούφισης του @offre.joie που βρίσκεται στην περιοχή ανταποκρινόμενος στις ανθρωπιστικές ανάγκες», έγραψε η Celine Dion στο Instagram.

Δείτε την:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

A big thank you to @celinedion for joining @zuhairmuradprivate’s initiative and for her care and support towards Lebanon. To purchase the tee shirt, head over to the link in our bio. All proceeds will be donated to @offre.joie for Lebanon’s disaster relief #ZMrealm #OffreJoie #CélineDion #TalkAboutLebanon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zuhair Murad Official (@zuhairmuradofficial) στις

 

Δείτε ακόμη: Ο Brad Pitt πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου Brioni

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X