Γυναίκα

Η άνοιξη ήρθε με το σύνθημα-βάλτε χρώμα παντού

Η άνοιξη ήρθε με το σύνθημα-βάλτε χρώμα παντού
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να ντυνόμαστε από κορυφής μέχρις ονύχων με μαύρα ή με ουδέτερες αποχρώσεις, αλλά η άνοιξη μας προτρέπει να προσθέσουμε λίγο χρώμα στην καθημερινότητά μας.

Ακόμη κι αν δεν είστε οπαδοί των φανταχτερών χρωμάτων, δεν μπορείτε να αγνοήσετε φετινό σύνθημα: Ζωηρά, έντονα και λαμπερά χρώματα κάνουν τη δυναμική τους εμφάνιση όχι μόνο στα ρούχα μας αλλά και στα αξεσουάρ. Προσθέστε λοιπόν χρώμα με τσάντες, παπούτσια και κοσμήματα!

Χρωματιστά σκουλαρίκια

Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε ζωηρά χρώματα που δίνουν έναν αέρα χαράς στην εμφάνισή σας. Σε κοραλλί, στο ζωηρό μπλε, σε κίτρινο-καναρίνι, όλες αυτές οι επιλογές «κραυγάζουν» ότι η  άνοιξη είναι εδώ!

Μία τσάντα που κάνει τη διαφορά

Δεν χρειάζεται να δαπανήσετε τον προϋπολογισμό σας για μία πολύ ακριβή τσάντα. Στην αγορά θα βρείτε οικονομικές επιλογές αλλά αυτό που θα κάνει τη διαφορά είναι να επιλέξετε μία μοντέρνα τσάντα σε έντονες αποχρώσεις. Μία τσάντα με λαμπερό χρώμα θα ταιριάξει εύκολα με τα ρούχα σας σε μαύρο, λευκό, μπλε ή γήινες αποχρώσεις.

Αφήστε τα παπούτσια σας… να μιλήσουν

Η επένδυση ακόμη και μόνο σε ένα ζευγάρι παπουτσιών με φωτεινό χρώμα μπορεί να δώσει μία χαρούμενη νότα στην γκαρνταρόμπα σας αυτή την  άνοιξη. Αν μάλιστα συνήθως προτιμάτε τα ουδέτερα χρώματα, τότε θα σας δώσουν κάτι διαφορετικό! Δοκιμάστε όποιο στιλ παπουτσιών θέλετε, αλλά σε έντονες αποχρώσεις: πράσινο, κόκκινο, κίτρινο, πορτοκαλί, φούξια…

Δοκιμάστε τη… μουστάρδα!

Το χρώμα της άνοιξης φέτος είναι το κίτρινο-μουσταρδί!  Μία σχετικά μουντή και πιο σκούρα κίτρινη απόχρωση που μπορεί να είναι μια εύκολη προσθήκη σε οποιαδήποτε ντουλάπα. Δοκιμάστε μία τσάντα, παπούτσια, ζώνη ή φουλάρι, αν δεν θέλετε να στραφείτε στα ρούχα αυτής της απόχρωσης.

ΠΗΓΗ: Womanidol

Το βραβείο Μαθηματικών «Abel» για πρώτη φορά σε γυναίκα

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X