Γυναίκα

Kate Middleton: Athleisure εμφάνιση για τη δούκισσα του Cambridge

Kate Middleton: Athleisure εμφάνιση για τη δούκισσα του Cambridge
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στο είχαμε πει πως το athleisure look θα γίνει τάση και η Kate Middleton έρχεται από το μακρινό Λονδίνο για να μας το επιβεβαιώσει. Εξάλλου, είναι μια γυναίκα η οποία ακολουθεί τις τάσεις αλλά πάντα «σιωπηλά» γιατί πρέπει να σέβεται και το πρωτόκολλο.

To athleisure look επιστρέφει και πρέπει να βγάλουμε τις φόρμες μας και τα hoodies μας έξω από τη ντουλάπα μας και να τα εντάξουμε στην καθημερινότητα μας, γιατί είναι μια μεγάλη τάση της φετινής Άνοιξης! Και η Kate Middleton το ξέρει αυτό καθώς επέλεξε να κάνει ένα τέτοιο look όταν πήγε σε ένα αθλητικό event στο Λονδίνο.

Η δούκισσα του Cambridge επέλεξε να κάνει μια εμφάνιση και φόρεσε ένα παντελόνι το οποίο μοιάζει με φόρμα, ένα πράσινο top και λευκά αθλητικά παπούτσια! Το βάψιμο της ήταν ελαφρύ και τα μαλλιά της – όπως πάντα- άψογα!

Δείτε την:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

The Duchess of Cambridge joined a special @teamsportsaid event to celebrate the role that parents and guardians play in their child’s sporting success. —————————————————————— #new #king #queen #prince #princess #crownprince #crownprincess #lord #lady #royals #royalsnappingartists #royalstance #royalsaloon #katemiddleton #katemiddletonstyle #katemiddletondress #katemiddletonhair #katemiddletonlook #katemiddletonfashion #katemiddletonfashion #katemiddletonbeauty #katemiddletonofcambridge #duchessofcambridge #duchessofcambridgeforever #duchessofcambridgestyle #royaltyblues #crownclub

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη _crownclub (@_crownclub) στις

 

Δείτε ακόμη: «My Style Rocks»: Η Στικούδη φόρεσε ένα outfit το οποίο δεν έχει καμία απολύτως λογική

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X