Γυναίκα

O colorist της Jennifer Aniston μιλά για το χρώμα των μαλλιών της – Τι κάνει και είναι τόσο λαμπερά

O colorist της Jennifer Aniston μιλά για το χρώμα των μαλλιών της – Τι κάνει και είναι τόσο λαμπερά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Jennifer Aniston εμπιστεύεται έναν συγκεκριμένο άνθρωπο για το χρώμα των μαλλιών της, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Michael Canalé,ο οποίος μίλησε στο Hello! έκανε αποκαλύψεις.

Πολλές είναι οι γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν το χρώμα που έχει η ηθοποιός στα μαλλιά της, και εκείνος αποκαλύπτει τα εξής:

«Επειδή το φυσικό χρώμα της Jennifer είναι καστανό, έρχεται κάθε πέντε εβδομάδες για να ανανεώσουμε τις ρίζες της ώστε να αποκτήσουν ομοιομορφία με τις ανταύγειες, καθώς τα μαλλιά της μεγαλώνουν. Αυτή είναι μια αρκετά ντελικάτη διαδικασία. Αυτό που κάνω πάντα είναι να δίνω αυτό το signature φως μπροστά και στη συνέχεια προστατεύουμε και κλειδώνουμε το χρώμα με το hair gloss της σειράς μου. Το αφήνω να μείνει στα μαλλιά της για τρία έως πέντε λεπτά. Σε κάθε επίσκεψή της στο κομμωτήριό μου χρησιμοποιώ όλα μου τα προϊόντα, θέλω τα μαλλιά της να είναι καθαρά, υγιή, να λάμπουν και το χρώμα τους να έχει διάρκεια.»

Όσο για το The Rachel cut, το πιο περιζήτητο hairdo στα 90s, είπε: « Το look αυτό δημιουργήθηκε μέσα σε έξι ώρες, ξεκινήσαμε πρώτα με το χρώμα των μαλλιών της: άλλαξα το φυσικό, μεσαίο καστανό χρώμα της σε bronde, κάνοντας διακριτικές ανταύγειες σε όλο το κεφάλι».

Δείτε ακόμη: Η Kaia Gerber μας δείχνει πως να χρησιμοποιήσουμε την τεχνική gua sha

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X