Γυναίκα

Οι δημιουργίες της Σήλιας Κριθαριώτη ξεχώρισαν στον γάμο της Νίνα Φλορ και του Φιλίππου

Οι δημιουργίες της Σήλιας Κριθαριώτη ξεχώρισαν στον γάμο της Νίνα Φλορ και του Φιλίππου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στην Μητρόπολη Αθηνών τελέστηκε ο γάμος του Φιλίππου και της Νίνα Φλορ από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. Λαμπεροί καλεσμένοι γαλαζοαίματοι, και μέλη της υψηλής κοινωνίας, βρέθηκαν στην Αθήνα για το μυστήριο.

Όλα τα φλας ήταν πάνω σε όλες τις κυρίες για να δουν  πως θα εμφανιστούν και ποιοι οίκοι κρύβονται πίσω από τις στιλιστικές επιλογές τους. Και η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες ήταν ωραία ντυμένες κατάλληλα για πριγκιπικό γάμο.

Την παράσταση βέβαια την έκλεψε η νύφη. Η Νίνα Φλορ επέλεξε νυφικό του οίκου Chanel, με 11 μέτρα ουρά. Το μόνο στολίδι ήταν η τιάρα, οικογενειακό κειμήλιο της Άννας-Μαρίας. Όλες οι εμφανίσεις της ήταν του οίκου Chanel.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ σύζυγος του Νικόλαου ήταν η πιο όμορφη παρουσία. Επέλεξε μια εντυπωσιακή κόκκινη τουαλέτα της Σήλια Κριθαριώτη και χρυσά πέδιλα. Από τα πιο ωραία σχέδια που υπάρχει σε πέδιλο.  Και την Παρασκευή το βράδυ στη λίμνη Βουλιαγμένης στο welcome party, διάλεξε ένα μακρύ φόρεμα Σήλια Κριθαριώτη.

Εντυπωσιακή τουαλέτα σε μπλε χρώμα, από τον οίκο Κριθαριώτη επέλεξε και η Αννα Μαρία.

Επίσης η Μαριάννα-Λαιμού Γουλανδρή ξεχώρισε με το look της. Φόρεσε μια υπέροχη δημιουργία της Σήλια Κριθαριώτη. Μια μαύρη τουαλέτα με σκίσιμο στο πόδι και χειροποίητα κεντήματα, συνδυασμένη με ένα απίθανο ασπρόμαυρο πανοφώρι και nude ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Ντυμένη στα κόκκινα με μία κομψή δημιουργία που έφερε την υπογραφή της η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, Σήλια Κριθαριώτη έκανε την εμφάνισή της στην δεξίωση.

Η Mαρί Σαντάλ με γκρι πολύ παλ, μακρύ φόρεμα με μικρή ουρά και χρυσή λεπτή ζώνη, ωραία χτενισμένο το μαλλί της ήταν μια από τις πολύ ωραίες παρουσίες.

Δείτε φωτογραφίες

https://www.instagram.com/p/CVYG-XhKhC7/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CVYCww-sUfu/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CVYzCZ9qYez/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CVYZCvGKwvZ/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CVa0PowMCrB/?utm_source=ig_web_copy_link

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X