Γυναίκα

Τα εντυπωσιακά show του Karl Lagerfeld

Τα εντυπωσιακά show του Karl Lagerfeld
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Karl Lagerfeld πάντα κατάφερνε να εντυπωσιάσει όχι μόνο με τα ρούχα του αλλά και με τα φαντασμαγορικά show του. Έστηνε σκηνικά ανάλογα τη συλλογή του.

Για την συλλογή SS19, ο Karl Lagerfeld δημιούργησε ένα από τα πιο εντυπωσιακά show- μια πλήρη παραλία γεμάτη με άμμο, κύματα και έναν πύργο με ναυαγοσώστη. Όλα τα μοντέλα περπατούσαν ξυπόλυτα, με τα παπούτσια τους στο χέρι.

karl lagerfeld SS/ 2019

Για το φθινόπωρο /χειμώνα 2018 το σκηνικό ήταν ένα δάσος. Τα μοντέλα περπατούσαν γύρω από τα γυμνά δέντρα πάνω σε ένα χαλί από φθινοπωρινά φύλλα.

karl lagerfeld A/W2018

Για να παρουσιάσει τη συλλογή του άνοιξη / καλοκαίρι του 2018 έστησε βράχια και καταρράκτες.Τα μοντέλα έβγαιναν από σπηλιές και περπατούσαν πάνω σε ξύλινες σανίδες.

karl lagerfeld S/S 2018

Για χειμώνα/φθινόπωρο 2017 στο Grand Palais στο Παρίσι, ο Karl Lagerfeld δημιούργησε έναν γιγαντιαίο πύργο του Άιφελ κάτω από την μαγευτική γυάλινη οροφή.

karl lagerfeld a/w 2017

Η συλλογή κρουαζιέρα 2017 πραγματοποιήθηκε στην Αβάνα της Κούβας. Ο Lagerfeld διοργάνωσε την πρώτη μεγάλη επίδειξη μόδας στη χώρα από την κομμουνιστική επανάσταση το 1959.

karl lagerfeld cruise17 havana

Για Άνοιξη/καλοκαίρι 2016 το Grand Palais του Παρισιού μετατράπηκε σε αεροδρόμιο, με check-in, αποσκευές και εκδοτήρια εισιτηρίων.

karl lagerfeld S/S 2016

Το Grand Palais μετατράπηκε σε Brasserie Gabrielle, όπου μοντέλα περπατούσαν γύρω από το μπαρ για την συλλογή Φθινόπωρο / χειμώνας 2015.

karl lagerfeld A/W 2015

Φθινόπωρο / χειμώνας 2015
Ένα casino δημιουργήθηκε μέσα στο Grand Palais, με τις μούσες Chanel Julianne Moore και Kristen Stewart να δοκιμάζουν την τύχη τους στο πόκερ.

karl lagerfeld a/w 2015

 

΄’ Chanel cruise collection’:  Ο Karl Lagerfeld μας ταξιδεύει στην αρχαία Ελλάδα (pics & vid)

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X