Media

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: Μιλά για Μπεκατώρου και Αρναούτογλου

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: Μιλά για Μπεκατώρου και Αρναούτογλου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Είναι γνωστό πως ο Ιάσονας Τριαναταφυλλίδης, λέει ανοιχτά την άποψη του όταν ρωτηθεί και όταν τον ενοχλεί κάτι, δε διστάζει να πει τα πράγματα έτσι όπως τα σκέφτεται. Και για μια ακόμη φορά το έκανε.

Στο στόχαστρο του γνωστού κριτικού βρέθηκε για μια ακόμη φορά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Μαρία Μπεκατώρου, και μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα είπε:

«Δεν αντέχω να βλέπω τη «θηλυκό Αρναούτογλου», Μαρία Μπεκατώρου γιατί βγάζει την υπερβολική άνεση, ότι ”φιλαράκια μια παρέα είμαστε όλοι”. Δεν είμαστε μια παρέα όλοι! Παρουσιάζεις μια εκπομπή και τη βλέπω. Ο Αρναούτογλου έχει πει στις συνεντεύξεις του ότι δεν είναι ένας μορφωμένος άνθρωπος και καμαρώνει για αυτό… Καμαρώνει που δεν έχει ανοίξει βιβλίο στη ζωή του και βγάζει τόσα λεφτά για να παραστήσει το καλό παιδί και δίνει κακό παράδειγμα σε παιδιά που ξεκινάνε τώρα. Κάτι τέτοιο μου κάνει και η Μπεκατώρου».

Η δημοσιογράφος της εκπομπής ρώτησε τον κριτικό αν θα πήγαινε στην εκπομπή του Αρναούτογλου και απάντησε πως δε θα πήγαινε γιατί δεν τον εκτιμά.

Παράλληλα, έστρεψε τα βέλη του προς τον Νίκο Κοκλώνη και φώναξε «Έλεος».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: MasterChef: Είδε ο Διονύσης ερωτικά την Κατερίνα;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X