Καιρός

Καιρός: Την Πέμπτη θα έχουμε μπουρίνια σε πολλές περιοχές της χώρας-Την Κυριακή 37 βαθμούς

Καιρός: Την Πέμπτη θα έχουμε μπουρίνια σε πολλές περιοχές της χώρας-Την Κυριακή 37 βαθμούς
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Άστατος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη, αλλά σε συγκεκριμένες περιοχές. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, το πρωί θα έχουμε φαινόμενα στα ΒΒΑ της Ελλάδας και στη Θράκη ειδικότερα θα έχουμε μπόρες και καταιγίδες. Έντονα φαινόμενα θα έχουμε επίσης στην ανατολική Μακεδονία, στη Χαλκιδική, στη δυτική Μακεδονία και στα δυτικά τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας.

Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα μεταφερθούν νοτιότερα, μέχρι και τα κεντρικά και βόρεια τμήματα της Αττικής και της Εύβοιας. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν σε Θεσσαλία και ΒΑ Στερεά. Η θερμοκρασία πάντως αναμένεται στα κεντρικά στους 32 βαθμούς, στα βόρεια από 24 έως 31 και στα νότια στους 31 βαθμούς.

Στην Αττική, το πρωί θα έχουμε λιακάδα και σταδιακά θα συννεφιάζει και έτσι θα έχουμε μπόρες με τον καιρό να φτιάχνει το βράδυ. Η θερμοκρασία αναμένεται από 23 έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, το πρωί θα έχουμε συννεφιά και θα έχουμε τοπικές μπόρες στα ανατολικά της πόλης, αλλά και στην Χαλκιδική. Η θερμοκρασία από 22 έως 32 βαθμούς.

Την Παρασκευή, θα έχουμε ηλιοφάνεια παντού και στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας θα έχουμε μπόρες.

Το Σάββατο θα έχουμε καλοκαιρινό καιρό με άνοδο της θερμοκρασίας. Το απόγευμα ωστόσο στα δυτικά της Μακεδονίας ίσως έχουμε κάποιες μπόρες.

Την Κυριακή, θα έχουμε επίσης ζέστη, αλλά από το απόγευμα θα έχουμε σε Θεσσαλία, Ήπειρο και Μακεδονία βροχές και καταιγίδες, ίσως και μπουρίνια. Και θερμοκρασία στους 37 βαθμούς.

Τη Δευτέρα θα έχουμε ηλιοφάνεια και ίσως τοπικές μπόρες στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X