Κοινωνία

Bιασμός στα Πετράλωνα: «Βοήθεια σώσε με» είπε η καθαρίστρια σε μάρτυρα

Bιασμός στα Πετράλωνα: «Βοήθεια σώσε με» είπε η καθαρίστρια σε μάρτυρα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Bιασμός στα Πετράλωνα- «Eίδα μια γυναίκα πολύ ταλαιπωρημένη, χτυπημένη και τρομαγμένη, η οποία ζητούσε βοήθεια» είπε μάρτυρας της επίθεσης σε καθαρίστρια στα Πετράλωνα. Σύμφωνα με μαρτυρία ενός από τα άτομα που έσπευσαν να βοηθήσουν την άτυχη γυναίκα, η καθαρίστρια είπε «βοήθεια, σώσε με».

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» ένας από τους ανθρώπους που έσπευσαν να βοηθήσουν την γυναίκα αντίκρυσε μία γυναίκα μελανιασμένη και τρομαγμένη.

Η καθαρίστρια μετά από ώρες κατάφερε να απεγκλωβιστεί από το διαμέρισμα όπου φέρεται να βίωσε τον «εφιάλτη». Την ώρα που η καθαρίστρια της πολυκατοικίας καθάριζε το ασανσέρ, ο άνδρας βγήκε από το διαμέρισμα του, την άρπαξε και την οδήγησε μέσα στο διαμέρισμα του, όπου την κράτησε από τις 10 το πρωί έως και περίπου στις 4 το απόγευμα.

Και συνέχισε: «Προσπαθήσαμε να την πάρουμε από εκείνο το σπίτι, την πήγαμε στο απέναντι διαμέρισμα και καλέσαμε την Αστυνομία», είπε ο άνδρας, προσθέτοντας ότι «υπάρχει πιθανότητα να υπήρχε και δεύτερο άτομο στο διαμέρισμα και να το έσκασαν από τον φωταγωγό, όπου υπήρχε και μια σκάλα».

Ο περίοικος σημείωσε ότι η γυναίκα «ήταν μελανιασμένη και χτυπημένη. Αφού πήγε η γυναίκα στο νοσοκομείο, ακούσαμε από την γυναίκα που την συνόδευσε ότι είχε και σπασμένα πλευρά». Όπως επεσήμανε μάλιστα, η μητέρα του φερόμενου ως βιαστή, βουλγαρικής υπηκοότητας, είναι επίσης καθαρίστρια.

Ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ είναι 25 ετών, και την κακοποιούσε επί 3 με 4 ώρες και στη συνέχεια την άφησε να φύγει. Δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο η γυναίκα να βιάστηκε από δύο άνδρες. Αυτό το στοιχείο το μετέφεραν γείτονες που την είδαν και μίλησαν μαζί της, αλλά δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X