Κοινωνία

Δολοφονία Άλκη: Σκληρή ανακοίνωση Κούγια για τους δικηγόρους των κατηγορουμένων

Δολοφονία Άλκη: Σκληρή ανακοίνωση Κούγια για τους δικηγόρους των κατηγορουμένων
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση απάντησε ο Αλέξης Κούγιας στους δικηγόρους ορισμένων εκ των δικηγόρων των κατηγορουμένων για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

«Αντιλαμβάνομαι ως δικηγόρος που σέβεται το τεκμήριο αθωότητος ότι αναζητούν μια ελάχιστη υπερασπιστική βάση για να αρθρώσουν έναν ευπρεπή υπερασπιστικό λόγο γι’ αυτούς τους στυγνούς εγκληματίες που αφαίρεσαν με τον πλέον σκληρό τρόπο τη ζωή του Αλκιβιάδη και προσπάθησαν να αφαιρέσουν τη ζωή και των δυο νεαρών παιδιών, που σήμερα τους είδαν απέναντί τους» τόνισε ο γνωστός δικηγόρος.

Αφορμή οι τελευταίες εξελίξεις για την δολοφονία στη Θεσσαλονίκη, με τους φίλους του αδικοχαμένου 19χρονου να μην αναγνωρίζουν, μέχρι στιγμής κάποιον από τους κατηγορούμενους ως αυτόν ή αυτούς που κατάφεραν τα θανατηφόρα χτυπήματα στον Άλκη.

Επισημαίνει πως είναι λογικό τα θύματα να μην μπορούν να αναγνωρίσουν εύκολα τους δράστες, καθώς η σφοδρότητα της επίθεσης ήταν τέτοια που δεν τους το επέτρεπε.

Ξεκαθαρίζει μάλιστα πως δεν υπάρχει κανένας λόγος «θριαμβολογίας» καθώς προδικάζει πως όλοι «όσοι συμμετείχαν και μόνο γιατί ήταν εκεί θα καταδικαστούν για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας».

Καταλήγοντας στη δήλωσή του, έκανε και αναφορά στου γονείς του άτυχου Άλκη που όπως σημείωσε που «δεν μπορούν να ακούνε και να διαβάζουν κάθε ημέρα ότι το σφαγμένο και με πολτοποιημένο το κεφάλι του παιδί τους, ούτε το μαχαίρωσε, ούτε το χτύπησε έστω κι ένας απ’ αυτούς τους 12 εγκληματίες».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X