Κοινωνία

Δολοφονία Άλκη: Τι έδειξαν τα πρώτα στοιχεία των εξετάσεων DNA – Έρευνα για τον 12ο δράστη

Δολοφονία Άλκη: Τι έδειξαν τα πρώτα στοιχεία των εξετάσεων DNA – Έρευνα για τον 12ο δράστη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σημαντικά είναι τα πρώτα στοιχεία που προκύπτουν από την εξέταση DNA που συλλέχθηκαν από το σημείο της δολοφονίας του Άλκη Καμπάνου στη Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, δείγματα γενετικού υλικού του 19χρονου εντοπίστηκαν στη λεπίδα του δρεπανιού αλλά και το κομβίο αναδίπλωσης του.

Σημειώνεται πως το όπλο βρέθηκε στο σημείο, με το άτομο που το κρατούσε να φαίνεται ότι το έχασε κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Ακόμα, σκουρόχρωμες κηλίδες DNA εντοπίστηκαν στο πατάκι του τρίτου αυτοκινήτου, του γκρι πόλο, που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Οι εξετάσεις για εντοπισμό DNA είναι ακόμα σε εξέλιξη και αναμένεται πως θα αποτελέσουν καταλύτη των εξελίξεων, καθώς οι συλληφθέντες αλληλοκατηγορούνται.

Χαρακτηριστικό πως ένας έδειξε τον «Αθηναίο» ως το άτομο που τραυμάτισε θανάσιμα τον Άλκη, αλλά εκείνος αρνήθηκε ότι ήταν αυτός, παρότι παραδέχθηκε πως κρατούσε ένα μαχαίρι.

Έρευνες για τον 12ο

Παράλληλα οι Αρχές εστιάζουν στον εντοπισμό του 12ου φερόμενου ως εμπλεκόμενου στη δολοφονία.

Πρόκειται για τον οδηγό ενός οχήματος, οι πληροφορίες για τον οποίον είναι απειροελάχιστες.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες τον αποκαλούν «μεγαλύτερο», αλλά δεν έχει διευκρινιστεί εάν αναφέρονται στην ηλικία ή τη θέση του στην ιεραρχία.

Κατά ορισμένες πηγές ωστόσο, πρόκειται για έναν άνδρα περίπου 34 ετών, ο οποίος ονομάζεται «Ντίνος», είναι πολύ κοντοκουρεμένος και έχει λίγο μούσι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X