Κοινωνία

Δυστύχημα στον ΗΣΑΠ: Την Παρασκευή η κηδεία του 41χρονου εργοδηγού

Δυστύχημα στον ΗΣΑΠ: Την Παρασκευή η κηδεία του 41χρονου εργοδηγού
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η κηδεία του 41χρονου εργοδηγού του ΗΣΑΠ που σκοτώθηκε σε εργατικό δυστύχημα το πρωί της Δευτέρας όταν έσπασαν τα φρένα μηχανήματος λείανσης των γραμμών, θα γίνει αύριο.

Πιο συγκεκριμένα, η κηδεία του άτυχου άνδρα θα γίνει Παρασκευή 19 Νοεμβρίου στις 12:30 το μεσημέρι στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Εκεί, η οικογένεια και οι φίλοι του 41χρονου θα έχουν την ευκαιρία να τον αποχαιρετήσουν και να τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία, ενώ ραγίζει καρδιές το μήνυμα της αδερφής του.

«Για πού το έβαλες αγάπη μου;;;» αναφέρει στην σπαρακτική της ανάρτηση η Σοφία.

Νωρίτερα σήμερα, ο Σπύρος Ρεβύθης, εκπρόσωπος εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ αποκάλυψε πως δέχθηκε καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες υπήρξε άλλο ένα ανάλογο περιστατικό στις 22 Αυγούστου.

«Έχει εκτροχιαστεί γιατί είχε πρόβλημα στα φρένα όπως κατήγγειλαν οι εργαζόμενοι που ήταν παρόντες» τόνισε στην ΕΡΤ και πρόσθεσε πως το συμβάν είχε «κρατηθεί κρυφό από την εταιρεία».

Ο κ. Νίκος Χαιρέτας, Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΤΑ.ΣΥ, απάντησε στις καταγγελίες χαρακτηρίζοντάς της «ανυπόστατες».

Οι δραματικές εκκλήσεις του εργοδηγού

Χθες ο δικηγόρος της οικογένειας του θανόντος είχε προχωρήσει σε ανάλογη καταγγελία λέγοντας πως δέχεται πολλές πληροφορίες και για άλλα περιστατικά με την ίδια λοκομοτίβα, αλλά αυτά δεν είχαν γίνει γνωστά.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο 41χρονος μέσα στην ενδοεπικοινωνία έκανε εκκλήσεις ότι «δεν έχουμε φρένα και η πορεία μας είναι ανεξέλεγκτη» ενώ υπέδειξε στους άλλους επιβαίνοντες το πού ακριβώς να πέσουν για να μη χτυπήσουν, με τον ίδιο να πηδά τελευταίος.

«Ο Πέτρος έσωσε τη ζωή των υπολοίπων γιατί τους προέτρεψε να πηδήξουν. Πήδηξε τελευταίος, τους προέτρεψε να πηδήξουν σε συγκεκριμένο σημείο στο Νέο Ηράκλειο» είπε, χαρακτηριστικά.

,

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X