Κοινωνία

Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Στη λιμνοθάλασσα η εστία των ερευνών για τον 31χρονο Μπάμπη

Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Στη λιμνοθάλασσα η εστία των ερευνών για τον 31χρονο Μπάμπη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Σχεδόν 140 λεπτά μετά το κρίσιμο χρονικό διάστημα εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου, στο Μεσολόγγι, έκλεισε το κινητό του τηλέφωνο, πιθανόν από μπαταρία ή… υγρασία.
Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση εκτιμούν πως οτιδήποτε κακό στον 31χρονο έχει συμβεί το κενό χρονικό διάστημα ανάμεσα στις 20:37 και 35 δευτερόλεπτα και 21:29 και 40 δευτερόλεπτα, όπου αποτυπώνεται το όχημα του 51χρονου βασικού υπόπτου να φεύγει από τα ΤΕΙ και στη συνέχεια να επιστρέφει από τον ίδιο δρόμο μετά από 52 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα.

Εκτιμούν ότι σε περίπτωση που κάποιος έκανε κακό στον Μπάμπη Κούτσικο, πιθανόν σε εξωτερικό χώρο, στη συνέχεια τον εξαφάνισε μέσα στη λιμνοθάλασσα. Το σύγχρονο κινητό του τηλέφωνο φέρεται να συνεχίζει να εκπέμπει έως τις 23:50 εκείνο το βράδυ, όταν και έκλεισε ίσως από την μπαταρία του ή από νερό που εισχώρησε στο εσωτερικό του.

Το τελευταίο στίγμα του φαίνεται να δίνεται από κεραίες εκπομπής στην περιοχή του ΤΕΙ, που καλύπτει όμως μια απόσταση έως το Ευηνοχώρι, χρονικής διάρκειας περίπου 25 λεπτών. Αυτή η χρονική απόσταση 25 και 25 λεπτών συμπληρώνει το χρονικό διάστημα που καταγράφεται το όχημα του βασικού υπόπτου από την ίδια κάμερα να φεύγει και στη συνέχεια να επιστρέφει.

Τα 52 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα, το κενό χρονικό διάστημα της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, αλλά και του 51χρονου βασικού υπόπτου, επιχειρούν να συμπληρώσουν οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση, συνεργαζόμενοι με κλιμάκιο του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, που ταξίδεψε στο Μεσολόγγι. Στις 20:37 και 35 δευτερόλεπτα, το αυτοκίνητο του κρεοπώλη φαίνεται να συνεχίζει την πορεία του μετά τα ΤΕΙ, όπου φέρεται να άφησε τον 31χρονο.

Μεσολόγγι: Συγκλονιστική αποκάλυψη – Ο αγνοούμενος είχε τσακωθεί διαδικτυακά με τον 50χρονο
Νέες αποκαλύψεις για το θρίλερ στο Μεσολόγγι βλέπουν το φως της δημοσιότητας με τον κλοιό να σφίγγει γύρω από τον ύποπτο 50χρονο κρεοπώλη.

Τα νέα στοιχεία φαίνεται ότι «καίνε» τον βασικό ύποπτο για την εξαφάνιση του 31χρονου νεαρού στο Μεσολόγγι, στον οποίο μάλιστα χρώσταγε και χρήματα.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα ο 50χρονος ύποπτος, είχε τσακωθεί διαδικτυακά με τον νεαρό αγνοούμενο, όπως ανακάλυψαν οι αστυνομικοί, που κατάφεραν και ανέκτησαν τις συνομιλίες μεταξύ τους καθώς αυτές είχαν σβηστεί.

Άλλο ένα σημαντικό στοιχείο που αποκάλυψε το Mega είναι το γεγονός ότι ο 50χρονος κατά τη συνάντησή του με τον 30χρονο, είχε αφήσει το κινητό του στο σπίτι. Μάλιστα, όπως είδαν οι αστυνομικοί, στο παρελθόν σε συνομιλία του με τρίτους ο ίδιος έδινε συμβουλές ότι αν θέλουν να κάνουν κάτι χωρίς να εντοπιστούν, τότε θα πρέπει να αφήνουν το… κινητό τους στο σπίτι!

Μεσολόγγι: Το κινητό του Μπάμπη έκλεισε δυόμιση ώρες μετά την εξαφάνισή του
Το σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές είναι ότι ο κρεοπώλης φέρεται να πήρε μαζί του την κινητή συσκευή του Μπάμπη και να την έκλεισε δυόμιση ώρες μετά την εξαφάνισή του ή το κινητό να έχει κλείσει λόγω μπαταρίας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X