Επιλογές

Φρίκη από τις αποκαλύψεις Κούγια για τη δολοφονία της φοιτήτριας -Η φωτογραφία της Ελένης με τα δεμένα πόδια

Φρίκη από τις αποκαλύψεις Κούγια για τη δολοφονία της φοιτήτριας -Η φωτογραφία της Ελένης με τα δεμένα πόδια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Παγώνουν το αίμα οι αποκαλύψεις του Αλέξη Κούγια για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο.

Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρει ότι οι δράστες όχι μόνο πέταξαν ζωντανή στη θάλασσα την κοπέλα, αλλά και της έδεσαν με σκοινί τα πόδια, προκειμένου να είναι βέβαιοι ότι θα πνιγεί, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, αναφέρεται στη δήλωση ότι όποιος προσπάθησε να προσβάλει τη μνήμη της θα μηνυθεί.

Ελένη Τοπαλούδη: Βίντεο – ντοκουμέντο με την 21χρονη και τον 19χρονο

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρει στο δελτίο Τύπου ο Αλέξης Κούγιας:

«Όπως σας είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο έχει αναλάβει την υπεράσπιση του βήματος της πολιτικής αγωγής για την οικογένεια Τοπαλούδη στο άγριο έγκλημα της Ρόδου με θύμα την κόρη και αδελφή τους.

Ελένη Τοπαλούδη: Βρήκαν στο βυθό το σίδερο με το οποίο την χτύπησαν!

Επειδή πολλά λέγονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς τις τελευταίες ημέρες, θα προβούμε στις εξής δύο δηλώσεις:

Δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο: Εκλιπαρούσε να την πάνε στο νοσοκομείο

«Η πρώτη αναμφισβήτητη δήλωσή μας είναι ότι οι δράστες, πριν πετάξουν τη δυστυχή κοπέλα στη θάλασσα, επειδή πιθανότατα όχι μόνο ήταν εν ζωή, αλλά και επειδή είναι βέβαιο ότι, μόλις το σώμα της θα ερχόταν σε επαφή με το κρύο νερό, έστω και αν είχε χάσει προσωρινά τις αισθήσεις της, θα συνερχόταν, της έδεσαν με σκοινί και τα δύο πόδια, για να είναι βέβαιοι ότι θα πνιγεί. Έτσι βρέθηκε με δεμένα τα πόδια από αυτούς που ανακάλυψαν το πτώμα της.

Η δεύτερη δήλωσή μας είναι ότι, όποιος προσπάθησε ή προσπαθεί κατά παράβαση του άρθρου 365 Ποινικού Κώδικα (προσβολή μνήμης νεκρού) να προσβάλει τη μνήμη της δυστυχούς αυτής κοπέλας, καλυπτόμενος στον δυστυχώς ανεξέλεγκτο χώρο του διαδικτύου, ΌΣΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, θα βρεθεί, θα μηνυθεί και θα εναχθεί από το γραφείο μας για λογαριασμό της οικογενείας, η οποία θα απαιτήσει και εύλογη αποζημίωση.

Η ανακοίνωση αυτή γίνεται στη μνήμη της αείμνηστης κοπέλας και είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή το γραφείο μας».

«Η Ελένη Τοπαλούδη δεν θα ζούσε ούτως ή άλλως»

Μάλιστα σήμερα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ,ο συνήγορος της οικογένειας της φοιτήτριας, Αλέξης Κούγιας, ανέφερε πως η κοπέλα, ακόμη και αν δεν την είχαν πετάξει στη θάλασσα, δεν θα ζούσε ούτως ή άλλως.

Κι αυτό διότι τα χτυπήματα ήταν πάρα πολύ σοβαρά. Επιπλέον, ανέφερε πως η φοιτήτρια είχε βιασθεί πριν δολοφονηθεί με αυτό τον άγριο τρόπο.

«Η Ελένη ήταν κορίτσαρος 1,80 μ. Πιθανώς για αυτό χρειάστηκαν και οι δύο», σημείωσε επίσης ο κ. Κούγιας για τις συνθήκες θανάτου της φοιτήτριας, ενώ παράλληλα υπογράμμισε: «Ήταν ζωντανή, ζητούσε βοήθεια». Ακόμη, συμπλήρωσε: «Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, υπολογίζεται πως από τη στιγμή που η κοπέλα δέχθηκε τα πρώτα χτυπήματα μέχρι που κατέληξε, πέρασαν οχτώ ώρες».

Ενώ σοκ προκαλεί η φωτογραφία της Ελένης με τα δεμένα πόδια και το τριαντάφυλλο την οποία δημοσίευσε το ΣΚΑΪ.

Ελένη Τοπαλούδη

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X