Κοινωνία

Γιάννα Αγγελοπούλου: «Γλεντάει» το Twitter για την ηλικία της, φόρους και… κουμκανάκι

Γιάννα Αγγελοπούλου: «Γλεντάει» το Twitter για την ηλικία της, φόρους και… κουμκανάκι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αυτή είναι Το μίνι -πορτραίτο που έχει βάλει η Γιάννα Aγγελοπούλου στο λογαριασμό της στο Twitter αναφέρει: “Μητέρα, δικηγόρος, πρώην βουλευτής, Πρόεδρος των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004, Πρόεδρος Ελλάδα 2021, πολίτης. Τουϊτάρω ως GA”.

Όμως το πιο ενδιαφέρον στον λογαριασμό της GA δεν είναι τα άρθρα που σταχυολογεί και προτείνει, αλλά ο ζωντανός διάλογος με τους χρήστες που την ακολουθούν στους οποίους απαντά με θάρρος και πολύ χιούμορ.

Οι τολμηρές ερωτήσεις, οι αυθόρμητες απαντήσεις

Οι ερωτήσεις των χρηστών, τολμηρές και αδιάκριτες πολλές φορές, αφορούν τα πάντα και μάλιστα είναι τέτοιες που ένας δημοσιογράφος μπορεί να μην τολμούσε να κάνει on air, όπως την ηλικία της, τα βεγγαλικά με τα οποία κάηκε το δασάκι στο Ψυχικό, το αν έχει πληρώσει ΕΝΦΙΑ, ποια σχέση έχει με τη Χαλυβουργική, ακόμα και για την οθόνη που χρησιμοποιεί και σε ένα χρήστη φάνηκε …φτηνιάρικη. Μάλιστα δεν διστάζει να μας πει και ότι δεν ξέρει κουμ-καν για να περνάνε οι ώρες της καραντίνας.

Η… ακατάλληλη φωτογραφία για Χαρδαλιά και Πάσχα στο χωριό!

Η κυρία Αγγελοπούλου έχει 5.000 ακόλουθους και μάλιστα σε προχθεσινή της ανάρτηση δήλωσε ότι θα πληρώσει στην Ελλάδα, στην οποία φορολογείται όσα και αν της ζητηθούν. οι διάλογοι με τους χρήστες είναι φιλικοί, ειλικρινείς και πέρα ως πέρα απολαυστικοί.

Δείτε τι απαντά η Γιάννα Αγγελοπούλου στους χρήστες του Twitter

Γιάννα Αγγελοπούλου Γιάννα Αγγελοπούλου Γιάννα Αγγελοπούλου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X