Κοινωνία

Καιρός: Νέο κύμα κακοκαιρίας από την Πέμπτη, με κρύο και χιόνια

Καιρός: Νέο κύμα κακοκαιρίας από την Πέμπτη, με κρύο και χιόνια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί οι επόμενες δυο μέρες να φέρνουν καλό καιρό, αλλά αυτό δεν θα κρατήσει πολύ, αφού από την Πέμπτη, έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου κύματος κακοκαιρίας, που θα «χτυπήσει» από την Πέμπτη (17.03.2022) θα είναι η πτώση της θερμοκρασίας, οι βροχοπτώσεις, οι χιονοπτώσεις ενδεχομένως και σε χαμηλά υψόμετρα και την ενίσχυση των ανέμων.

Έως την Πέμπτη, πάντως, ο καιρός θα είναι καλός. Σύμφωνα με το meteo.gr,γενικά καλές καιρικές συνθήκες και άνοδος της θερμοκρασίας θα επικρατήσουν αύριο Τρίτη 15/03 και μεθαύριο Τετάρτη 16/03.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr αναμένεται ηλιοφάνεια σε μεγάλο μέρος της χώρας ενώ πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις θα υπάρχουν κυρίως στα δυτικά, στα βόρεια, στην Ανατολική Στερεά, στο Αιγαίο και στην Κρήτη. Σποραδικές και ασθενείς βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά και βόρεια μετά το μεσημέρι της Τετάρτης.

Παράλληλα η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο, φτάνοντας κατά τόπους τους 17 έως 18 βαθμούς Κελσίου το μεσημέρι της Τετάρτης.

Δείτε τις φωτογραφίες αναμένονται την Τρίτη και την Τετάρτη σε 7 μεγάλες πόλεις:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X