Κοινωνία

Κακοκαιρία: “Έμφραγμα” στην Αθηνών – Λαμίας και στη Λεωφόρο Κηφισού λόγω βροχής

Κακοκαιρία: “Έμφραγμα” στην Αθηνών – Λαμίας και στη Λεωφόρο Κηφισού λόγω βροχής
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κυκλοφοριακό “έμφραγμα” καταγράφεται σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αθήνας, λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης που έχει μετατρέψει τους δρόμους σε ποτάμια με τα περισσότερα προβλήματα λόγω αυξημένης κίνησης να καταγράφονται στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας.

Οι μεγαλύτερες καθυστερήσεις παρατηρούνται στην Εθνική Οδό στο ρεύμα προς Λαμία, εκεί όπου έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων.

Η κίνηση διεξάγεται σημειωτόν από τον Πειραιά έως και το ύψος της Ερυθραίας.

Η καταιγίδα δημιούργησε σοβαρά προβλήματα και στη Λεωφόρο Κηφισού εκεί όπου λόγω συσσώρευσης υδάτων διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη συμβολή με τη Λεωφόρο Αχαρνών στο ρεύμα προς Πειραιά και στην οδό Αχαρνών στο ύψος της συμβολής της με την Λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα προς Αθήνα.

Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε στη διασταύρωση Λ. Κηφισού και Αχαρνών και στα δύο ρεύματα.

Τα οχήματα κινούνται με δυσκολία επίσης, στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Αγίων Αναργύρων.

Μποτιλιάρισμα και μεγάλες καθυστερήσεις καταγράφονται επίσης και στην λεωφόρο Κηφισίας και πιο συγκεκριμένα στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος του “Δαχτυλιδιού”.

Την ίδια στιγμή το κέντρο φαντάζει απροσπέλαστο, καθώς μπλοκαρισμένοι είναι και άλλοι κεντρικοί δρόμοι της πρωτεύουσας.

Αυξημένη κίνηση να παρατηρείται σε μεγάλα τμήματα της λεωφόρου Αλεξάνδρας στο ρεύμα προς Αμπελόκηπους καθώς και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, ενώ στο εμπορικό τρίγωνο η κίνηση διεξάγεται με μεγάλες δυσκολίες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X