Κοινωνία

Κλέλια Ρένεση για τα ΜΑΤ: Ξεφτυλισμένοι άνανδροι μας ρίξατε όλη τη ληγμένη χημεία…

Κλέλια Ρένεση για τα ΜΑΤ: Ξεφτυλισμένοι άνανδροι μας ρίξατε όλη τη ληγμένη χημεία…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μεγαλειώδης ήταν η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, 5 Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας. Χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη, όπου έχασαν τη ζωή τους δεκάδες νέοι άνθρωποι. Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα για το «Τέλος της ανοχής» τους σε τέτοιου είδους τραγωδίες που θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί, διαμαρτυρήθηκαν και άφησαν τον ουρανό να πλημμυρίσει με 57 μαύρα μπαλόνια ως ένδειξη πένθους. Ανάμεσα στους διαδηλωτές ήταν και η Κλέλια Ρένεση.

Μαζί της είχε και την κόρη της Κοραλία. Όπως κι άλλοι γονείς. Η ατμόσφαιρα της ειρηνικής διαμαρτυρίας άλλαξε όταν οι δυνάμεις των ΜΑΤ πέταξαν δακρυγόνα και κρότου λάμψης για να τη διασπάσουν.

Τα χημικά έπεσαν ανάμεσα σε φοιτητές, μαθητές, ηλικιωμένους και οικογένειες. Η Κλέλια Ρένεση κατέγραψε αυτές τις στιγμές και τις μοιράστηκε μέσα από ένα post στο Instagram. Η ατμόσφαιρα αποπνικτική. Η Κοραλία στην αγκαλιά της. Μητέρα και κόρη προσπαθούσαν να απομακρυνθούν από τα χημικά.

«Μας πνίξατε στα χημικά. Ντροπή» ακούγεται να φωνάζει, ενώ η μικρή Κοραλία κρατά μπροστά στο πρόσωπό της το φουλάρι που η μητέρα της, τής είχε φορέσει.

«Ξεφτιλισμένοι/ μας πήξατε στα χημικά! Κατεβήκαμε με τα παιδιά μας χιλιάδες άνθρωποι και μας ρίξατε όλη τη ληγμένη χημεία της αποθήκης σας», έγραψε στο Instagram η ηθοποιός. «Εξέγερση τώρα. Ξεφτιλισμένοι. Άνανδροι», συμπλήρωσε η Κλέλια Ρένεση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X