Κοινωνία

Νέα εποχή στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ! Αγορές εισιτηρίων μέσω… Paypal

Νέα εποχή στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ! Αγορές εισιτηρίων μέσω… Paypal
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τη συνεργασία της με την αμερικανική εταιρεία πληρωμών Paypal ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Η οποία δέχεται πλέον πληρωμές από ένα από τα πλέον διαδεδομένα ψηφιακά πορτοφόλια.

Η PayPal είναι τώρα διαθέσιμη για τους επιβάτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ από όλον τον κόσμο για την αγορά εισιτηρίων τόσο από την εταιρική ιστοσελίδα όσο και μέσω κινητών συσκευών.

Προκειμένου να γιορτάσει τη συνεργασία αυτή, ένα τρένο που θα φέρει το εμπορικό σήμα της PayPal θα συνδέσει το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, το λιμάνι του Πειραιά, με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», για τους επόμενους μήνες.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ και το… μέλλον!

Η νέα υπηρεσία αναμένεται να χρησιμοποιηθεί κατά κόρον από τους τουρίστες που αναμένονται φέτος στην Ελλάδα από όλον τον κόσμο, οι οποίοι αναμένεται να ανέλθουν σε 32 εκατομμύρια.

«Η συνεργασία μας με την PayPal σηματοδοτεί τη συνεχή προσπάθεια που καταβάλλουμε στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την παροχή βελτιωμένων υπηρεσιών. Προσφέροντας τη δυνατότητα πληρωμής μέσω PayPal, αναβαθμίζουμε την εμπειρία ηλεκτρονικής αγοράς εισιτηρίου κάνοντάς την ακόμη πιο εύκολη», ανέφερε σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, δρ Φίλιππος Τσαλίδης.

«Η Ελλάδα είναι μία από τις βασικές αγορές για την PayPal, κυρίως σε σχέση με τους κλάδους ταξιδίων και μεταφορών», σχολίασε ο Μάρτσιν Γκλογκόβσκι, γενικός διευθυντής της PayPal για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

«Πιστεύουμε ότι η νέα αυτή συνεργασία που εγκαινιάζουμε είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να κάνει ευκολότερη τη ζωή των ταξιδιωτών και θα έχει θετικό αντίκτυπο στις πωλήσεις της ΤΡΑΙΝΟΣΕ προς τους ξένους τουρίστες και τους εγχώριους επιβάτες», συμπληρώνει.

Σημειώνεται ότι στις 3 Μαΐου, η PayPal λάνσαρε επισήμως την ιστοσελίδα της στα Ελληνικά, παρέχοντας τη δυνατότητα διαχείρισης των πληρωμών στην τοπική γλώσσα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X