Κοινωνία

Νέα Σμύρνη: Μετ’ εμποδίων τα δρομολόγια μετρό και τραμ – Ποιοι σταθμοί κλείνουν

Νέα Σμύρνη: Μετ’ εμποδίων τα δρομολόγια μετρό και τραμ – Ποιοι σταθμοί κλείνουν
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σταθμοί του μετρό κλείνουν και δρομολόγια του τραμ διακόπτονται μετά από εντολή της αστυνομίας και εξαιτίας της συγκέντρωσης για την αστυνομική βία στη Νέα Σμύρνη.

Κλειστοί είναι οι σταθμοί του μετρό Συγγρού- Φιξ, Ν. Κόσμος και Αγ. Δημήτριος, ενώ χωρίς να πραγματοποιούν στάση διέρχονται από τον σταθμό Καλλιθέα οι συρμοί του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου. 

Αλλαγές έχουν επέλθει από τις 17:00 και στα δρομολόγια του τραμ καθώς με αίτημα της ΕΛ.ΑΣ. διακόπηκαν τα δρομολόγια του τραμ στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Ειδικότερα, τα δρομολόγια θα διεξάγονται από το ΣΕΦ έως τη στάση Μηδείας/Μυκάλης (όρια Ν. Σμύρνης- Π. Φαλήρου), Βούλα-Μηδείας/Μυκάλης και ΣΕΦ-Βούλα.

Σημειώνεται ότι η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την αστυνομική βία που σημειώθηκε την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη, είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 στην πλατεία. 

Ανακοίνωση για τα γεγονότα αστυνομικής βίας την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη εξέδωσε η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος.

Όπως αναφέρεται, η Συντονιστική Επιτροπή ζητά την άμεση θέση σε διαθεσιμότητα όλων των εμπλεκομένων αστυνομικών οργάνων «κατ’ εφαρμογή του άρθρου 15 του ΠΔ 120/2008», ως ελάχιστη ένδειξη της μηδενικής ανοχής της Πολιτείας σε τέτοιου είδους φαινόμενα και της πρόληψης παρόμοιων συμπεριφορών στο μέλλον.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X