Κοινωνία

Νέα Σμύρνη: Ποινική δίωξη για τον άγριο βιασμό 27χρονης

Νέα Σμύρνη: Ποινική δίωξη για τον άγριο βιασμό 27χρονης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η δικογραφία διαβιβάστηκε σε ανακριτή ενώπιον του οποίου θα απολογηθούν οι τρεις κατηγορούμενοι

Όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, η 27χρονη έπεσε θύμα βιασμού από τον συλληφθέντα, ενώ ακόμα δύο άτομα παρακολουθούσαν την άγρια σεξουαλική κακοποίησή της.

Δίωξη για κακούργημα αντιμετωπίζουν τρεις άνδρες οι οποίοι συνελήφθησαν για την άγρια σεξουαλική κακοποίηση μιας 27χρονης στη Νέα Σμύρνη.

Η Εισαγγελία άσκηση σε βάρος τους δίωξη για βιασμό με συμμετοχική δράση (άρθρο 47 ΠΚ), όπως και δίωξη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, σύμφωνα με το lawandorder.gr.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η νεαρή κοπέλα έπεσε θύμα βιασμού από τον έναν συλληφθέντα κι ενώ οι άλλοι δύο παρακολουθούσαν τον βιασμό της.

Στη κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και 65 γραμμάρια κοκαΐνης.

Σύμφωνα με την κοπέλα ο άνδρας την κάλεσε στο σπίτι του τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης όπου και την ακινητοποίησε, της έδεσε τα χέρια με πλαστικές χειροπέδες και παρουσία των άλλων ατόμων, τη βίασε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι πράξεις του άνδρα έχουν καταγραφεί από κάμερα κλειστού κυκλώματος που έχει εγκατεστημένες στο σπίτι. Στην συνέχεια την ανάγκασε να κάνει μπάνιο, αφού την απείλησε με μπαστούνι του μπέιζμπολ και πιστόλι και της ξύρισε μέρος του τριχωτού της κεφαλής.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X