Κοινωνία

Ντροπή για τη σεξουαλική παρενόχληση από άνδρες της δημοτικής αστυνομίας – Να τιμωρηθούν παραδειγματικά

Ντροπή για τη σεξουαλική παρενόχληση από άνδρες της δημοτικής αστυνομίας – Να τιμωρηθούν παραδειγματικά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η αθλιότητα και η ματσό συμπεριφορά αθλίων που όχι μόνο υποτιμούν, αλλά προσβάλουν και παρενοχλούν σεξουαλικά μία γυναίκα. Συνέβη σε υπηρεσία του Δήμου. Συγκεκριμένα ταραγμένη και με δάκρυα στα μάτια, μια νεαρή κοπέλα περιέγραψε τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας, όταν πήγε να πάρει τις πινακίδες του αυτοκινήτου της.

Για την καταγγελία ενημερώθηκε τόσο ο απερχόμενος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, όσο και ο νέος δήμαρχος, Χάρης Δούκας και διατάχθηκε η άμεση διεξαγωγή Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

 

Με βίντεό της στο TikTok, η Δήμητρα Λιαράκου, περιγράφει όσα βίωσε λέγοντας «όσο μεγαλώνω συνειδητοποιώ πού σκ**ά ζω!». Οπως λέει η ίδια, επειδή δεν μπορούσε να βρει την ασφάλεια αυτοκινήτου, τους ζήτησε να την βρουν ηλεκτρονικά. Τότε ο ένας αστυνομικός της είπε «να πάει σπίτι του να βρουν την Ασφάλεια, ενώ ο άλλος χασκογελούσε δίπλα του».

Όταν επέμεινε να βρουν την ασφάλεια ηλεκτρονικά ο αστυνομικός την ρωτούσε: «Τι μπορείς να κάνεις εσύ για μένα».

«Είμαι τόσο συγχυσμένη, ένιωσα πως με υποτιμάνε τόσο πολύ, δεν μπορείτε να το φανταστείτε», αναφέρει και συμπληρώνει: «Σηκώθηκα και έφυγα. Ήταν τρεις άνδρες όπου και οι τρεις –με συγχωρείτε για την έκφραση- με καυλαντίζανε».

«Γενικά έχω πάρα πολύ δυνατή προσωπικότητα, θα μπορούσα να μην έχω. (…) Ο μόνος λόγος που είμαι έτσι είναι γιατί όσο μεγαλώνω, συνειδητοποιώ πού σκατά ζω. Και νιώθω ότι δεν μπορεί να καταλάβει κανένας άνδρας πως νιώθω αυτή τη στιγμή. Όχι πως όλες οι γυναίκες μπορούν…» καταλήγει στο βίντεό της.



Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X