Επιλογές

Οπλα και ναρκωτικά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Οπλα και ναρκωτικά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ξαφνική επιχείρηση σκούπα στον Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία με την άδεια των πρυτανικών αρχών εισέβαλε στο πανεπιστήμιο για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της εγκληματικότητας και των ναρκωτικών στο πανεπιστημιακό χώρο.

Οι αστυνομικές δυνάμεις βρήκαν ποσότητες ναρκωτικών και όπλων, ενώ προχώρησαν και σε συλλήψεις.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, με τη συμμετοχή συνολικά 200 αστυνομικών, έχουν γίνει τουλάχιστον 40 συλλήψεις, εκ των οποίων οι περισσότερες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών.

Επιπλέον, οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης αλλά και αστυνομικοί από άλλες Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης που συμμετέχουν στην επιχείρηση κατέσχεσαν μεγάλες ποσότητες κάνναβης αλλά και οπλισμό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι αποφασισμένη να καθαρίσει τους χώρους των πανεπιστημίων από παραβατικά στοιχεία, βαποράκια, εμπόρους ναρκωτικών, αρκεί βεβαίως να το θέλουν και οι πρυτανικές αρχές, οι οποίες οφείλουν να λειτουργήσουν σύμφωνα με τις επιταγές του νόμου και να ζητήσουν από την αστυνομία να αναλάβει δράση.

 

 

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X