Κοινωνία

Πα-τέρας βίαζε τη 12χρονη κόρη του

Παρά το γεγονός ότι η 12χρονη έκλαιγε με λυγμούς και τον παρακαλούσε να σταματήσει, ο δράστης ικανοποιούσε τις αρρωστημένες του ορέξεις.

Ένα 41χρονο τέρας από το Μπαγκλαντές συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας, στην Ομόνοια κατηγορούμενος για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του κοριτσιού έσπευσε στην Αστυνομία, καταγγέλλοντας τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία.

Ο 41χρονος και η 41χρονη σύζυγός του από τη Γεωργία, έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, τρία αγόρια και ένα κορίτσι ηλικίας 12 ετών.

Πριν από μερικές ημέρες η μητέρα έσπευσε στο Τμήμα Ομόνοιας και κατήγγειλε ότι ο 41χρονος σύζυγός της την χτυπούσε. Ο άνδρας συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές. Αυτή όμως ήταν μόνο η αρχή, καθώς η 12χρονη αποκάλυψε τότε στην μητέρα της ότι ο πατέρας της την κακοποιούσε από τα 7 της χρόνια.

Το παιδί φαίνεται πως ένιωσε ασφάλεια όταν συνελήφθη ο πατέρας του και περιέγραψε με κλάματα στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανηλίκων τον εφιάλτη που βίωνε στα χέρια του. Όπως είπε, από την ηλικία των 7 ετών ο 41χρονος την θώπευε ενώ από τον περασμένο Απρίλιο, που ο δράστης επέστρεψε από ένα ταξίδι στο Μπαγκλαντές, άρχισε να την βιάζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά το γεγονός ότι η 12χρονη έκλαιγε με λυγμούς και τον παρακαλούσε να σταματήσει, ο δράστης ικανοποιούσε τις αρρωστημένες του ορέξεις. Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, ο πατέρας την κακοποιούσε όταν η μητέρα έλειπε στη δουλειά της και η 12χρονη ήταν μόνη στο σπίτι μαζί του.

Ολες οι Ειδήσεις