Κοινωνία

Κρήτη: Στρατιώτης στη Χερσόνησο κατηγορείται ότι βίασε τουρίστρια

Κρήτη: Στρατιώτης στη Χερσόνησο κατηγορείται ότι βίασε τουρίστρια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κρήτη: Οι αστυνομικοί του τμήματος Χερσονήσου συνέλαβαν τον 21χρονο, όμως και εκείνος κατέθεσε μήνυση εναντίον της 26χρονης για ψευδή μήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση

Μπλεξίματα φαίνεται να έχει ένας 21χρονος φαντάρος τόσο με την ποινική όσο και με τη στρατιωτική δικαιοσύνη. Κι αυτό γιατί τουρίστρια από τη Βρετανία τον κατήγγειλε για βιασμό σε παραλία της Χερσονήσου.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 26χρονης τουρίστριας, οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μπαρ της περιοχής και αφού διασκέδασαν, πήγαν στην παραλία όπου ο 21χρονος – σύμφωνα πάντα με την ίδια – προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της, χωρίς εκείνη να το θέλει.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Χερσονήσου συνέλαβαν τον 21χρονο, όμως και εκείνος κατέθεσε μήνυση εναντίον της 26χρονης για ψευδή μήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση.

Έτσι, συνελήφθησαν και οι δύο και ο 21χρονος παραπέμφθηκε στον στρατιωτικό εισαγγελέα στα Χανιά κατηγορούμενος για βιασμό, ενώ η 26χρονη τουρίστρια θα εξεταστεί από ιατροδικαστή για να διαπιστωθεί εάν έπεσε θύμα βιασμού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X