Κοινωνία

Σπύρος Φωκάς: Μάχη για την υγεία του σε κέντρο αποκατάστασης στη Μαγούλα

Σπύρος Φωκάς: Μάχη για την υγεία του σε κέντρο αποκατάστασης στη Μαγούλα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζει να δίνει μάχη με την υγεία του ο Σπύρος Φωκάς, ο οποίος νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης στη Μαγούλα. Ο αγαπημένος ηθοποιός αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα από το καλοκαίρι.

Η σύζυγός του, Λίλιαν Φωκά δημοσίευσε φωτογραφίες του ηθοποιού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

λιλιαν

Σε αυτές, ο Σπύρος Φωκάς είναι φανερά αδυνατισμένος, ενώ κάθεται σε αναπηρικό αμαξίδιο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο ηθοποιός αντιμετωπίζει σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.

Σε πλήρη αφωνία

Ο Σπύρος Φωκάς εδώ και μερικές ημέρες έθεσε εαυτόν σε πλήρη αφωνία, με αποτέλεσμα να επικοινωνεί με τη Λίλιαν Φωκά με νοήματα. Όπως είναι λογικό, εκείνη ανησυχεί.

Σύμφωνα με τη Λίλιαν Φωκά, τα έξοδα του κέντρου αποκατάστασης καλύπτει γνωστός εφοπλιστής, λόγω της μεγάλης αγάπης που του έχει.

Τα προβλήματα υγείας του Σπύρου Φωκά άρχισαν πριν από τρία χρόνια, όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο της Κορίνθου και από εκεί να μεταφερθεί στην Αθήνα. Έκτοτε τα πολλαπλά θέματα που προέκυψαν, καθώς και η πυρκαγιά στο Λουτράκι, τον ανάγκασαν να αναζητήσει κέντρο αποκατάστασης, με σκοπό να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

 

202001151213510_4180_FOKAS_PANAGIOPOYLOY_14012020

Τα προβλήματα υγείας του ηθοποιού ξεκίνησαν πριν από τρία χρόνια, όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της Κορίνθου και στη συνέχεια, να μεταφερθει στην Αθήνα.


Έκτοτε, προέκυψαν κι άλλα προβλήματα υγείας, με την πυρκαγιά που ξέσπασε στο Λουτράκι να τον αναγκάζει να αναζητήσει ένα κέντρο αποκατάστασης, για να καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X