Κοινωνία

Στα όριά του το Αττικό Νοσοκομείο: Βγήκαν 82 ράντζα στους διαδρόμους

Στα όριά του το Αττικό Νοσοκομείο: Βγήκαν 82 ράντζα στους διαδρόμους
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ράντζα παντού. Αυτή είναι η εικόνα στα νοσοκομεία όλης της χώρας. Μετά το «Γεννηματάς» που δανείστηκε από το «Σωτηρία», έρχονται οι εικόνες από το νοσοκομείο Αττικόν, όπου τα ράντζα έχουν ήδη «παραταχθεί» στους διαδρόμους.

Το Αττικόν, ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία του λεκανοπεδίου, εφημερεύει έως αύριο το πρωί. Ήδη, στους διαδρόμους του, έχουν μπει 82 (!) ράντζα!

Η ΠΟΕΔΗΝ έδωσε, το μεσημέρι της Δευτέρας, στη δημοσιότητα βίντεο από τους διαδρόμους του Αττικού νοσοκομείου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Γιαννάκος: «Το Αττικό Νοσοκομείο εφημερεύει έως αύριο το πρωί. Γέμισαν ήδη οι διάδρομοι των κλινικών με ράντζα. Μέχρι τώρα ανέπτυξε 82 ράντζα. Περιμένουν ασθενείς στα επείγοντα ουρές για να εξετασθούν. Η διοίκηση του νοσοκομείου σηκώνει τα χέρια ψηλά. Τι θα γίνει μέχρι αύριο πρωί;».

Οι εικόνες που προκαλούν σοκ και οργή έρχονται λίγες ώρες μετά τη σοκαριστική δήλωση της προέδρου της ΕΙΝΑΠ, Ματίνας Παγώνη, πως κατά τη διάρκεια της εφημερίας στο «Γεννηματάς» ήταν τόσες πολλές οι εισαγωγές που όχι μόνο βγήκαν ράντζα, αλλά κι αυτά δεν έφτασαν και χρειάστηκε να πάρουν δανεικά από το διπλανό «Σωτηρία».

Η διοίκηση του «Γεννηματάς» ισχυρίζεται ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε, πάντως.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X