Επιλογές

Συνελήφθη γιατρός να παίρνει φακελάκι

Συνελήφθη γιατρός να παίρνει φακελάκι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στα χέρια των αδιάφθορων έπεσε μαιευτήρας γιατρός στη Θεσσαλονίκη την ώρα που έπαιρνε φακελάκι 1.000 ευρώ. Παραπέμφθηκε αμέσως στην εισαγγελία Πρωτοδικών  η οποία άσκησε ποινική δίωξη για δωροληψία.

Πρόκειται για γιατρό του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου»,, εναντίον του οποίου προηγήθηκε καταγγελία γυναίκας, σύμφωνα με την οποία, ο κατηγορούμενος μαιευτήρας-γυναικολόγος αξίωσε από την ίδια 1000 ευρώ για τοκετό που πραγματοποίησε το προηγούμενο διάστημα στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Με βάση την παραπάνω καταγγελία ακολούθησε επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος. Η καταγγέλλουσα επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης το ιδιωτικό του ιατρείο, συνοδευόμενη από αστυνομικό που προσποιήθηκε το σύζυγό της.

Την ώρα που ο γιατρός παραλάμβανε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα επενέβησαν οι «αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ. και τον συνέλαβαν.

Ο συλληφθείς -που κατά πληροφορίες είναι πανεπιστημιακός γιατρός- οδηγήθηκε το  ενώπιον της εισαγγελέας πλημμελειοδικών, η οποία του απήγγειλε την κατηγορία της δωροληψίας, σε βαθμό πλημμελήματος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X