Ο Προβοκάτορας

Κυριάκος ο ανέμελος ενοχλήθηκε για την Πάρνηθα…

Κυριάκος ο ανέμελος ενοχλήθηκε για την Πάρνηθα…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Είδαν και απόειδαν οι επικοινωνιολόγοι πως η ποδηλατάδα στην Πάρνηθα δεν λέει να φύγει από την επικαιρότητα. Είδαν ότι ο Πέτσας και ο ανθρώπινος Κυριάκος δεν πείθουν. Αντίθετα δίνουν νέα ερεθίσματα για καυστικά σχόλια.

Είδαν ότι στο χορό μπήκαν και μεγάλες ξένες εφημερίδες, όπως ο γαλλικός “Le Monde” και ο βρετανικός “The Guardian” και το πήραν απόφαση ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έπρεπε να βγει σε ένα κανάλι, να κάνει μία δήθεν αυτοκριτική και να παραδεχτεί πως έκανε λάθος. Οπερ και εγένετο.

Βγήκε που λέτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Alpha (σαν λίγο πεσμένος μου φάνηκε. Δεν είδα εκείνο το αγέρωχο ύφος του καλοκαιριού. Δεν είδα το κεφάλι ψηλά, ούτε εκείνο το βλέμμα που δηλώνει εγώ δεν είμαι σας εσάς) και με κάποια συστολή ομολόγησε ότι «ήταν λάθος ότι δέχτηκα να φωτογραφηθώ χωρίς μάσκα, όχι λάθος διότι πήγα για ποδήλατο».

Δηλαδή επέμεινε ότι καλώς πήγε για ποδηλατάδα. Δεν ξέρω αν αυτό του το είπαν οι επικοινωνιολόγοι ή αυτοσχεδίασε ξεφεύγοντας από τις οδηγίες. Μάλλον δική του πρωτοβουλία ήταν, καθώς και η συμπληρωματική φράση «ενοχλήθηκα προσωπικά που μια μικρή στιγμή ανεμελιάς ή αβλεψίας, διογκώθηκε σε τέτοιο βαθμό.» 

Για δείτε μας ζητάει και τα ρέστα. Διογκώθηκε είπε μία στιγμή ανεμελιάς. Ε, ναι δεν καταλαβαίνει ο κύριος πρωθυπουργός ότι με 100 νεκρούς την ημέρα από τον κορονοϊό δεν δικαιούται να έχει ούτε μία στιγμή ανεμελιάς; Δεν κατανοεί πως δεν μπορεί να καβαλά ανέμελος το ποδήλατο και να παίρνει τα όρη και τα βουνά;

Λογικό να μην καταλαβαίνει τον πολίτη, τον καθημερινό άνθρωπο που υποφέρει από την καραντίνα και προπαντός εκείνο που βλέπει πατέρα, μάνα, αδέλφια να φεύγουν γιατί το ΕΣΥ δεν μπόρεσε να τους προσφέρει μία ΜΕΘ, γιατί ο ποδηλάτης της Πάρνηθας δεν φρόντισε να ενισχύσει το ΕΣΥ, ώστε να μπορέσει πιο εύκολα να το ιδιωτικοποιήσει όταν περάσει η πανδημία.

Τη λέξη ενσυναίσθηση τη γνωρίζει ο ποδηλάτης της Πάρνηθας με τη μία στιγμή ανεμελιάς ή μήπως του είναι άγνωστη…

Ο χωρίς ενσυναίσθηση για τον Κυριάκο Προβοκάτορας

ΥΓ. Εσείς τι λέτε

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X