Media

MasterChef: Τελικά συμβαίνει κάτι ερωτικό ανάμεσα σε Κατερίνα και Γιώργο;

MasterChef: Τελικά συμβαίνει κάτι ερωτικό ανάμεσα σε Κατερίνα και Γιώργο;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Κατερίνα Λένη και ο Γιώργος Λασκαρίδης είναι δυο παίκτες του MasterChef οι οποίοι έχουν καταφέρει να απασχολήσουν έντονα με την ιδιαίτερη σχέση την οποία έχουν, και δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι θεωρούν πως κάτι συμβαίνει μεταξύ τους!

Ο Ηλίας Καζιόλι δεν κατάφερε να συνεχίσει στον διαγωνισμό του MasterChef και αναγκάστηκε να φύγει από τον διαγωνισμό, παρόλο που πολλοί τον θεωρούσαν πολύ καλό μάγειρα! Αφού αποχώρησε, έδωσε συνέντευξη στο «Tv Έθνoς» και μίλησε για την Κατερίνα, η οποία είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας, και είπε:

«Η Κατερίνα είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση ανθρώπου, δεν ξέρω τι άλλο να πω. Σίγουρα κι αυτή τα βλέπει πολύ δύσκολα, πολύ δραματικά. Τα κάνει να φαίνονται τόσο δύσκολα στο μυαλό της, που λογικά την πνίγει αυτό και το βγάζει προς τα έξω. Δεν θεωρώ ότι έχει κάποια κακία. Αν η Κατερίνα θέλει να βγάζει κακία, σίγουρα θα το βρει μπροστά της κάποια στιγμή. Σίγουρα μπορεί να λέει κάποια πράγματα λάθος, αλλά όταν βγει εκτός παιχνιδιού θα καταλάβει και αυτή ότι έχει κάνει κάποια λαθάκια, είναι έξυπνη γυναίκα, δεν είναι χαζή».

Μάλιστα, ρωτήθηκε για τη σχέση που έχει η Κατερίνα με τον Γιώργο, καθώς έχει ακουστεί πως μπορεί να υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ τους και είπε:

«Σε καμία περίπτωση. Ο Γιώργος κοιμάται και ζωγραφίζει το όνομα της κοπέλας του».

Δείτε ακόμη: Γιώργος Λιάγκας: Πότε επιστρέφει η εκπομπή του

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X