Ελλάδα

Με χειροκρότημα βγήκε από την ΜΕΘ μια γυναίκα με κορονοϊό στην Κρήτη (vid)

Με χειροκρότημα βγήκε από την ΜΕΘ μια γυναίκα με κορονοϊό στην Κρήτη (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με συγκίνηση και δυνατό χειροκρότημα, βγήκε από την ΜΕΘ του Βενιζελείου Νοσοκομείου στην Κρήτη μια γυναίκα που κέρδισε την μάχη με τον φονικό ιό!

Γιατροί και νοσηλευτές έδωσαν μάχη για να φροντίσουν την 63χρονη γυναίκα που ήταν επιβάτιδα του κρουαζιερόπλοιου από την Αργεντινή παρότι το Βενιζέλειο δεν είναι νοσοκομείο αναφοράς.

«Η συγκίνηση είναι μεγάλη. Η πρώτη ασθενής μας με σοβαρή λοίμωξη από τον νέο κορωνοϊό βγαίνει από την ΜΕΘ και μεταφέρεται στην πνευμονολογική κλινική. Οι πιθανότητες ηταν συντριπτικά εναντίον της. Τα κατάφερε ομως χάρη στις προσπάθειες όσων διακρίνονται πίσω μου, των νοσηλευτών και των γιατρών της μονάδας και όλων των εργαζομένων στο νοσοκομείο, που με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό, πρόσφεραν αυτό που πάντα δίνουν στους ασθενείς μας. Την ευκαιρία της επιβίωσης. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, αλλά και στον κρητικό λαό που από την πρώτη στιγμή έδειξε αλληλεγγύη σε μια ξένη γυναίκα που χρειαζόταν βοήθεια και δεν είχαμε σκηνές μισαλλοδοξίας και μισανθρωπισμού, που βλέπουμε δυστυχώς σε άλλες περιοχές του κόσμου.Το Βενιζέλειο παρότι δεν είναι νοσοκομείο αναφοράς, έδειξε ότι τα καταφέρνει στα δύσκολα. Ευελπιστούμε με μεγαλύτερη στήριξη να έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα» , σχολίασε ο διευθυντής της ΜΕΘ Βενιζελείου κ. Ανέστης Κιούλπαλης.

https://www.facebook.com/anestis.kioulpalis/videos/10206898899788170/

Δείτε ακόμη:

Αλέξης Τσίπρας: Επίσκεψη στο Αττικό Νοσοκομείο – Συνεχάρη γιατρούς και νοσηλευτές

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X