Media

Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα της Μαρλέν!

Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα της Μαρλέν!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Μαρλέν Γρυντάκη είναι μια από τις παίκτριες του τελευταίου MasterChef η οποία κατάφερε να κάνει πολλούς να ασχοληθούν μαζί της γιατί δεν είπε και λίγα το στόμα της! Αλλά πλέον το έχει «ρίξει» στη δουλειά και ετοιμάζει πολλά πράγματα.

Η μαγείρισσα με το ιδιαίτερο στιλ ανακοίνωσε μέσω Instagram το νέο επαγγελματικό της βήμα και αφορά στη μαγειρική, καθώς θέλει να «ενώσει» δυο μεγάλες της αγάπες!

«Ένα καινούργιο είδος κουζίνας ξεκινάει, ένας μαγικός κόσμος γεύσεων παίρνει μορφή και δημιουργεί εκρήξεις…

Με πολύ αγάπη και με 11 χρόνια πλέον στις κουζίνες δημιούργησα την κουζίνα που με εκφράζει, την Creteï.

Συνδυασμός Περουβιανής και Κρητικής κουζίνας και κάποια στοιχεία ελληνικής εννοείται… Ένα παιχνίδι γεύσεων για εμένα μόλις άρχισε δεν μένει παρά να το απολαύσετε μαζί μου μέσα από τα μαγαζιά που θα συνεργάζομαι..

Σας ευχαριστώ πολύ για την στήριξη και την αγάπη που μου δείχνετε, το εκτιμώ και θα ανταποδώσω σύντομα», έγραψε στην ανάρτηση της!

Δείτε την ανάρτηση της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ένα καινούργιο είδος κουζινας ξεκιναει ,ένας μαγικός κοσμος γεύσεων παίρνει μορφή και δημιουργεί εκρήξεις .. Με πολυ αγαπη και με 11 χρονια πλέον στις κουζίνες δημιούργησα την κουζινα που με εκφράζει, την Creteï. Συνδυασμός Περουβιανης και Κρητικής κουζινας και κάποια στοιχεία ελληνικής εννοείται.. ένα παιχνίδι γευσεων για εμενα μόλις άρχισε δεν μενει παρα να το απολαύσετε μαζι μου μεσα απο τα μαγαζια που θα συνεργαζομαι.. Σας ευχαριστω πολυ για την στήριξη και την αγαπη που μου δείχνετε , το εκτιμώ και θα ανταποδώσω συντομα 😘😘😘😘😘 #masterchefgr @dionysios_proios_official @chef_koutsopoulosleonidas @masterchef2020greece @greekbooks_official @allincrete @meanwhileincrete @creta_farms #cretanlandscape #cretan

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HEAD CHEF & PLUS SIZE MODEL (@marlen_grintaki) στις

Δείτε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Την… τρατάρισαν ελιές ενώ καθόταν στο αμάξι στην Χαλκιδική!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X