Media

Battle of the Couples: Η πρώτη αποχώρηση ζευγαριού

Battle of the Couples: Η πρώτη αποχώρηση ζευγαριού
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

To reality Battle of the Couples ξεκίνησε και είδαμε ζευγάρια να μπαίνουν στη διαδικασία να προσπαθούν να δείξουν στο τηλεοπτικό κοινό πως γνωρίζουν καλά ο ένας τον άλλον και υπήρξε και μια δοκιμασία με λάσπες που πρέπει να πούμε πως ήταν ιδιαίτερα αστεία.

Τα ζευγάρια ρίχτηκαν στη μάχη και στην πρώτη δοκιμασία είδαμε τα κορίτσια να προσπαθούν να νιώσουν άνετα με το κρύο νερό που έπεφτε στο σώμα τους όταν ο σύντροφος τους δεν απαντούσε σωστά σε μια ερώτηση που αφορούσε τη σχέση τους και έπειτα τις είδαμε να ρίχνονται στις λάσπες με σκοπό να καταφέρουν να συγκεντρώσουν αρκετή ποσότητα έτσι ώστε να εξασφαλίσουν τη θέση τους στη βίλα.

Θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει το «Battle of the Couples»« ως το Survivor των ζευγαριών και κάποιοι δεν έχουν τις αντοχές που κανείς θα περίμενε, με αποτέλεσμα να δούμε την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση.

Κούγιας: Η τοποθέτηση του Αντώνη Κανάκη για όσα λέει

Η Ιουλία Κουκοβέ και ο Meech είναι οι ράπερ-trapper που αποφάσισαν να δηλώσουν συμμετοχή στο reality και παρόλο που η κοπέλα δήλωνε πως είναι έτοιμη για όλα, ξαφνικά άλλαξε γνώμη και είπε στον Παναγιώτη Βασιλάκο πως δεν θέλει να συνεχίσει στο παιχνίδι καθώς δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν.

«Εγώ δεν θα διαγωνιστώ. Είναι εύκολο να λέμε από τον καναπέ μας ότι είναι εύκολα τα αθλήματα αλλά, καλώς ή κακώς, δεν είναι έτσι. Έχουν τη δυσκολία τους και προσωπικά αισθάνθηκα ότι με δυσκόλεψαν αρκετά» ανέφερε και ο σύντροφος της δεν έβγαλε άχνα

«Σίγουρα θα μου άρεσε πολύ να το ζήσω, να μπω στη βίλα και να διαγωνιστώ με τα παιδιά, να γνωριστώ καλύτερα με τον Μιτς… Πιστεύω ότι έχω να δώσω και να αποδείξω πράγματα σε μένα. Δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν άλλον τίποτα, οπότε έδωσα την τελική απόφαση ότι θέλω να αποχωρήσω», δήλωσε στο τέλος και παρόλο που ο Βασιλάκος προσπάθησε να της αλλάξει γνώμη εκείνη επέμεινε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε ακόμη: Άγριες Μέλισσες: Το spoiler που αφορά την Πηνελόπη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X