Media

Δώρα Χρυσικού: Συγκλονίζει η εξομολογηση της πρωταγωνίστριας από τη «Γη της ελιάς».

Δώρα Χρυσικού: Συγκλονίζει η εξομολογηση της πρωταγωνίστριας από τη «Γη της ελιάς».
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Δώρα Χρυσικού, η οποία παίζει αυτό το διάστημα στη σειρά «Η γη της ελιάς» (Mega), συγκλονίζει με όσα λέει για την πάλη που δίνει με τον καρκίνο. Την περιπέτεια υγείας, την μάχη για τη ζωή μοιράστηκε με τους τηλεθεατές στη διάρκεια της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

«Τον Μάιο διαγνώστηκα με καρκίνο των ωοθηκών, κάνω χημειοθεραπείες. Έχω ακόμα δύο από το σύνολο των έξι. Έκανα δύο πολύωρες επεμβάσεις, ειδικά η δεύτερη ήταν πολύ δύσκολη ήταν επέμβαση εννέα ωρών, μου αφαίρεσαν ό,τι είχα και δεν είχα, μήτρα, ωοθήκες. Λέγεται, ναι, ολική υστερεκτομή και κάτι παραπάνω» περιέγραψε, ενώ δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Είναι σοκαριστικό για ένα συνεπή άνθρωπο με τα θέματα υγείας να μαθαίνει στα 44 του ότι έχει καρκίνο. Η λέξη και μόνο δημιουργεί μια συγκεκριμένη κατάσταση, είναι σαν να περνάς από ηλεκτροφόρα καλώδια»,συμπλήρωσε.

«Βλέπεις το σώμα σου να αλλάζει, έχασα τα μαλλιά και τις βλεφαρίδες μου και όλα αυτά εν μέσω γυρισμάτων. Έκανα τατουάζ στο φρύδι, μέσα στα γυρίσματα που έπρεπε να έχω την εικόνα που είχα και πριν», τόνισε.

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί απο την εκπομπή «Πάμε Δανάη».

 

https://www.youtube.com/watch?v=CpdO5jxJHjs

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X