Media

Ελένη Μενεγάκη: Πλέον δε θα βρίσκεται στην τηλεόραση

Ελένη Μενεγάκη: Πλέον δε θα βρίσκεται στην τηλεόραση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Ελένη Μενεγάκη, η βασίλισσα της πρωινής και μεσημεριανής ζώνης, αποφάσισε να «κρεμάσει» τα λαμπερά Louboutin της (προσωρινά γιατί έχει αφήσει να εννοηθούν πολλά) και να αποχαιρετίσει το ελληνικό κοινό μετά από 29 περίπου χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας. Και ήταν μεγαλοφυής η κίνηση που έκανε.

Η ξανθιά παρουσιάστρια με τα καταγάλανα μάτια και τις αισθαντικές της κραυγές όταν γεύονταν ένα λαχταριστό πιάτο κατά τη διάρκεια των εκπομπών της, θέλησε να φύγει από τον ALPHA και την τηλεόραση με σκοπό να κάνει τη ζωή της. Γιατί κουράστηκε… Κουράστηκε να λαμβάνει μισθούς που πολλοί δε θα δουν ποτέ στη ζωή τους και κουράστηκε να βλέπει τα νούμερα τηλεθέασης να είναι απογοητευτικά. Αλίμονο, δε λέω, η γυναίκα δούλεψε και με το παραπάνω αλλά μην κοροϊδευόμαστε.

Τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωνε η Ελένη Μενεγάκη τα τελευταία χρόνια δε θύμιζαν τις παλιές, καλές εποχές και κάπου κούρασε. Ξεκίνησαν και socila media να τραβούν τον κόσμο και έτσι «τρύπωσε» και εκείνη για να έρθει ακόμη πιο κοντά τους. Η γυναίκα είναι πανέξυπνη και μπράβο της. Αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν κατάντησε και κουραστική.

Ξεσάλωσαν όλοι σήμερα και μιλούν για ρεκόρ τηλεθέασης και φοβερά νούμερα! Που βρε παιδιά; Αυτό που θα περίμενε κανείς θα ήταν να δούμε τον ALPHA να είναι πρώτο στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό αλλά δεν είδαμε κάτι τέτοιο. Η Ελένη Μενεγάκη σημείωσε ικανοποιητικά νούμερα, αλλά αν όντως υπήρχε τέτοια προσμονή για το τέλος της, θα είχαμε δει να εκτοξεύονται κυριολεκτικά τα νούμερα καθ’όλη τη διάρκεια της εκπομπής και όχι μόνο όταν έδωσε φιλάκι στον Ματέο. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η Ελένη Μενεγάκη σημείωσε τηλεθέαση 17,7% στο γενικό και 23,8% στο δυναμικό κοινό. Η εκπομπή έφτασε σε τέταρτο έως το 29%. Είναι ίσως τα καλύτερα νούμερα που έκανε φέτος αλλά οκ, δεν χτύπησε και 50%! Οπότε δεν κατάφερε να κάνει ρεκόρ τηλεθέασης όπως γράφτηκε.

Η Ελένη έκανε την πιο έξυπνη κίνηση! Τα παράτησε όταν είδε πως δεν πάει άλλο, πως το όνομα της δεν αποτελεί πλέον εγγύηση για υψηλά νούμερα τηλεθέασης και έτσι πήρε τα ροζ ρούχα της και τα κραγιόν της από το καμαρίνι και αποχώρησε!

Και εννοείται πως άφησε ανοιχτό το «παραθυράκι» της επιστροφής!

Δείτε ακόμη: Αυτό… πόνεσε! Τσουχτερό «χαστούκι» σε Μαρινάκη-Σαββίδη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X