Media

Eurovision 2020: Ανακοινώθηκε το πρόσωπο που θα μας εκπροσωπήσει

Eurovision 2020: Ανακοινώθηκε το πρόσωπο που θα μας εκπροσωπήσει
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Επιτέλους μπήκε τέλος στις φήμες που αφορούσαν στην εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision 2020 και το όνομα του προσώπου το οποίο θα δούμε στο Rotterdam ανακοινώθηκε.

Μέσα από το δελτίο της ΕΡΤ μάθαμε πως η Στεφανία Λυμπερακάκη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό και αναμένεται να δούμε πολλά από το νεαρό κορίτσι καθώς έχει μια πολύ δυνατή ομάδα από πίσω της.

Η Διευθύντρια διεθνών σχέσεων της ΕΡΤ,  Μαρία Κουφοπούλου , μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού και ανακοίνωσε πως η Στεφανία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2020.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

« Αφού εξετάσαμε δεκάδες προτάσεις και τουλάχιστον 20 από αυτές τις προτάσεις πληρούσαν πλήρως ή εν μέρει τις προϋποθέσεις για να μας οδηγήσουν στην σκηνή του Rotterdam, ξαφνικά είχαμε αυτή την πρόταση από μια πολύ σημαντική καλλιτεχνική ομάδα, μια πολύ έμπειρη, μια ομάδα η οποία έχει οδηγήσει υποψηφιότητες σε υψηλές βαθμολογίες και δεν είναι άλλη από την ομάδα των Arcade με συνθέτη τον Δημήτρη Κοντόπουλο και τον Φωκά Ευαγγελινό ως create director… Θα ερμηνεύσει ένα pop τραγούδι που ταιριάζει σε αυτό τον διαγωνισμό».

Δείτε ακόμη: Ντέπυ Γκολεμά: Η ατάκα που δε θα αρέσει καθόλου στον Γεωργούλη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X