Media

Γη της Ελιάς: Αλλη μία ανατροπή με τον Στέφανο

Γη της Ελιάς: Αλλη μία ανατροπή με τον Στέφανο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η τηλεθέαση απαιτεί ανατροπές στα επιτυχημένα σίριαλ της προηγούμενης σεζόν. Και οι συντελεστές της “Γης της Ελιάς” εφαρμόζουν τον κανόνα, τροφοδοτώντας τη νέα σεζόν με εκπλήξεις και ανατροπές. Μία από αυτές αναφέρεται στο Στέφανο, ο οποίος  ήταν ένας από τους χαρακτήρες της Γης της Ελιάς που αποχώρησε στον πρώτο κύκλο με προορισμό την Ισπανία. Λίγο πριν φύγει μάλιστα, έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Ελένη και οι δυο τους ξεκίνησαν μαζί μία νέα ζωή μακριά από τη Μάνη.

Μετά από απαίτηση του κοινού ωστόσο, όλα δείχνουν πως θα εμφανιστεί και πάλι στη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Mega, με τον χαρακτήρα του, τον Στέφανο να γυρίζει στην Αρεόπολη.

Γυρνώντας στην γενέτειρά του, ο Στέφανος βρίσκει τα πάντα αλλαγμένα και τη μητέρα του, σε χειρότερη κατάσταση από αυτή που την άφησε. Θυμίζουμε πως λίγο πριν αποχωρήσει για την Ισπανία ο Στέφανος, η Αρετή προσποιήθηκε ότι έπαθε έμφραγμα για να τον κρατήσει κοντά της.

Ο Στέφανος γυρνώντας θα δει τη μητέρα του καταρρακωμένη μιας και στη ζωή της θα έχει εμφανιστεί ο Θανάσης, ο οποίος θα την αφήσει κενή συναισθηματικά και οικονομικά. Η Αρετή πλέον δεν έχει κανέναν στη ζωή της καθώς έχει χωρίσει με τον Στάθη και η Βασιλική δεν της μιλάει, ενώ δεν την αφήνει να δει και την εγγονή της.

Το μόνο της στήριγμα ήταν ο γιος της, ο οποίος όμως την άφησε. Τώρα με την επιστροφή του, ο Στέφανος αποφασίζει να τα βρει με τη μητέρα του προκειμένου να τη βοηθήσει να ξεπεράσει αυτό που της συνέβη, ωστόσο τίποτα δε θα είναι το ίδιο ανάμεσά τους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X