Media

Γλυκά Νερά: «Ξεσήκωσε» το twitter η Ιωάννα Μάνδρου χαρακτηρίζοντας τον συζυγοκτόνο «φερόμενο ως δράστη»

Γλυκά Νερά: «Ξεσήκωσε» το twitter η Ιωάννα Μάνδρου χαρακτηρίζοντας τον συζυγοκτόνο «φερόμενο ως  δράστη»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τις αντιδράσεις των χρηστών του twitter προκάλεσε η Ιωάννα Μάνδρου, στην εκπομπή «Σήμερα» (Σκάι) , καθώς μιλώντας για την υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, αναφέρθηκε στον συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο χαρακτηρίζοντας τον «φερόμενο ως δράστη».

Συγκεκριμένα, μιλώντας για τον γυναικοκτόνο στα Γλυκά Νερά η Ιωάννα Μάνδρου είπε:

«Για να είμαστε ειλικρινείς ο φερόμενος ως δράστης μόλις είδε το πτώμα έκανε αυτό που έχουν κάνει πάρα πολλοί στην ίδια θέση. Σκέφτηκε να το εξαφανίσει. Θυμόμαστε την περίπτωση του Φραντζή. […] Αυτός το μπόρεσε αυτό: δηλαδή να πάρει και να τεμαχίσει.

Αυτός ο τύπος εδώ, ο φερόμενος ως δράστης, η συγκρότηση της προσωπικότητάς του δεν του επέτρεπε κάτι τέτοιο. Δεν είναι για αίματα, είναι πιο αποστειρωμένος. Οδηγήθηκε στην λύση της σκηνοθεσίας της ληστείας».

Ο ”φερόμενος” ως δράστης που δεν μπορεί τα αίματα και προσπάθησε να σώσει τη κοπέλα και δεν τα κατάφερε pic.twitter.com/MmEXOXupy1

— Ιερώνυμος boss (@JeronymoBoss) June 21, 2021

Η #Μανδρου που ξεπλενε το Λιγναδη κατηγορωντας τους γονεις των ανηλικων σημερα ξεπλενει τον Μπαμπινο. Πεφτουμε απο τα συννεφα.

— Enda (@EndaMaria) June 21, 2021

_Ο φερόμενος ως δράστης
_Μα, ομολόγησε
_Ναι αλλά είναι ευαίσθητος & προσπάθησε να τη συνεφέρει
_Μα τήν έπνιξε
_ΝΑΙ ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΤΗ ΤΕΜΆΧΙΣΕ#Μανδρου #Γλυκα_Νερα

— ms (@ms666__) June 21, 2021

Η #Μανδρου αν βάλει να δει θρίλερ και ο δολοφόνος σκοτώσει το θύμα χωρίς να το τεμαχίσει δεν το θεωρεί θρίλερ. Το θεωρεί ρομαντική κομεντί. #skai_xeftiles

— The Roof-is-on Fire (@Roofonfire_aa) June 21, 2021

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X