Media

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η αντίδραση σε δήλωση παίκτη του MasterChef

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η αντίδραση σε δήλωση παίκτη του MasterChef
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου προσπαθεί μέσω της εκπομπής «Pop Up» να λέει την άποψη της χωρίς να δημιουργεί εντάσεις και να δημιουργεί ίντριγκες και σήμερα την είδαμε να σχολιάζει έντονα μια δήλωση του Πάνου Τόγια, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή της.

Ο πρώην παίκτης του MasterChef μίλησε στην εκπομπή «Pop Up» και αποκάλυψε πως με τη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη δεν υπήρχε σχέση και πως είναι πολύ καλοί φίλοι!

Συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης του MasterChef είπε:

«Με τη Σπυριδούλα πήγαμε αρχικά στην Κύπρο σαν συνεργάτες, δέσαμε και γίναμε πάρα πολύ καλοί φίλοι. Όταν πήραν την Σπυριδούλα τηλέφωνο να της πουν ότι “έφυγε” ο πατέρα της ήμασταν μαζί και πηγαίναμε στη δουλειά. Η δημοσιότητα μπήκε στη ζωή μου πολύ απότομα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια μέρα στο μετρό, στο Σύνταγμα, είχαν γυρίσει όλοι και με κοιτούσαν. Έγινε ένας χαμός. Δεν περίμενα ο κόσμος να παθιαστεί τόσο πολύ με ένα ριάλιτι.

Είναι φήμες ότι ήμουν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της Σπυριδούλας. Η Σπυριδούλα είναι ακόμα με τον Αποστόλη, ο γάμος τους ακυρώθηκε λόγω δουλειάς. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι με τη Σπυριδούλα, μέχρι εκεί. Σε πρωινό δεν θα ήθελα να μαγειρεύω, ΟΧΙ! Το θεωρώ πολύ ρηχό»

Τότε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θέλησε να μιλήσει και να δείξει τη δυσαρέσκεια της με αυτά που άκουσε, λέγοντας:

«Μου τα χάλασε στο τέλος που είπε ότι δεν θα έκανε μαγειρική σε πρωινή εκπομπή γιατί το θεωρεί ρηχό. Το θέμα είναι να καταλάβουμε όλοι οι άνθρωποι ότι αυτή τη δουλειά δεν την κάνεις για να προβληθείς εσύ σε κάποια ζώνη και προτιμάς να είναι απόγευμα από το να είσαι πρωί. Παρουσιάζεις μια συνταγή για τον κόσμο που σε βλέπει, όπως ο κόσμος έρχεται να φάει το φαγητό σου στο εστιατόριο. Έχουν μπερδευτεί λίγο με την έννοια του “σελέμπριτι” μάγειρα και το μαγείρεμα. Η δουλειά του μάγειρα είναι να παρουσιάζει μια ωραία συνταγή στο κοινό».

Δείτε ακόμη: Big Brother: «Επιστρέφουν» παίκτες μέσω βίντεο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X