Media

Κάνε ότι κοιμάσαι: Επιστρέφει απόψε ο 2ος κύκλος

Κάνε ότι κοιμάσαι: Επιστρέφει απόψε ο 2ος κύκλος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο 2ος κύκλος της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, κάνει πρεμιέρα απόψε Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 21:45 στην ΕΡΤ1 και θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Τι θα δούμε στο 1ο επεισόδιο:

Ο Νικόλας έχει παραιτηθεί από το σχολείο και ζει απομονωμένος σε μια παραθαλάσσια περιοχή, παλεύοντας ακόμα με τις ενοχές και τα τραύματα του από το μακελειό στο θέατρο.

Αντιμέτωπος με τα δικά του φαντάσματα κι έχοντας παραιτηθεί, ο Κάσδαγλης δέχεται την πρόταση του διευθυντή ενός ιδιωτικού σχολείου, από το οποίο αποφοίτησε. Ο Σταματάκης του προτείνει να δουλέψει για το Αλεξανδρινό Κολλέγιο με έναν όρο: να πείσει τον Νικόλα να προσληφθούν μαζί.

Αβέβαιος για την απόφασή του, ο Νικόλας γίνεται μάρτυρας της άγριας δολοφονίας ενός άλλου καθηγητή, στη διάρκεια της δεξίωσης του σχολείου. Αυτό που τον βοηθάει στην απόφασή του, είναι ότι λίγη ώρα πριν βρεθεί νεκρός, ο καθηγητής τον είχε προειδοποιήσει να μη δεχτεί την πρόσληψή του σε αυτό το σχολείο.

Η γνωριμία του με μια άλλη καθηγήτρια, την Πέρσα (Τζένη Θεωνά), ξυπνάει μέσα του συναισθήματα που είχε στερηθεί για καιρό.

Ποιοι κρύβονται πίσω από τη δολοφονία του καθηγητή; Τι θα κάνει ο Νικόλας όταν ο Κάσδαγλης βρεθεί ένοχος για ανθρωποκτονία;

Και κυρίως ποιος ανοιχτός λογαριασμός με το παρελθόν θα φέρει τον Νικολά και την κόρη του αντιμέτωπους με τη μεγαλύτερη απειλή;

Δείτε το τρέιλερ:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X