Media

MasterChef: Η Κατερίνα συνεχίζει να κράζει τους «ηλίθιους»

MasterChef: Η Κατερίνα συνεχίζει να κράζει τους «ηλίθιους»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Κατερίνα Λένη είναι μια από τις παίκτριες του τέταρτου Masterchef που έχει καταφέρει να απασχολήσει με τις ατάκες της καθώς τα λόγια της για ορισμένους παίκτες που βρίσκονται στο παιχνίδι, δεν είναι και ιδιαίτερα κολακευτικά.

Η παίκτρια «θυσίασε» την χρυσή κάρτα της για χάρη του Διονύση και το περιστατικό σχολιάστηκε έντονα και κάποιοι συμπαίκτες της όπως ο Ηλίας, είχαν να πουν κάποιες ατακούλες οι οποίες δεν της άρεσαν καθόλου. Συγκεκριμένα, ο παίκτης είπ στον Σωτήρη Κοντιζά «Της πήρε τα μυαλά ο γέρος chef»  και συνέχισε λέγοντας στην κάμερα  «Ο Πρώιος έχει κερδίσει την καρδιά της Κατερίνας, απορώ τι του βρήκε, 55 χρονών είναι, ελπίζω να της βγει σε καλό γιατί έχει κάνει πολλά στη ζωή του»

Η παίκτρια του MasterChef εκνευρίστηκε πολύ με τα σχόλια και φανερά εκνευρισμένη ξεκίνησε να κράζει την κάμερα λέγοντας:

«Ζήλεψαν πάρα πολύ που την κάρτα την πήρε ο Διονύσης και όχι κάποιος άλλος, αλλά όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια. Καμία πλάκα, οι ηλίθιοι πιστεύουν διάφορα. Ηλίθιοι! Πως είχε πει ο Αινστάιν, η βλακεία του κόσμου είναι ατελείωτη, έτσι και στο σπίτι, η βλακεία είναι ατελείωτη. Δεν νομίζω ότι έχω δώσει τέτοιου είδους δικαιώματα για να πιστεύω κάποιος κάτι τέτοιο.»

Δείτε ακόμη: Τί θα φέρει ο πελαργός στη Νικολέτα Ράλλη (vid)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X