Media

MasterChef: Η Μαριάννα μιλά για τον Μπέλλο

MasterChef: Η Μαριάννα μιλά για τον Μπέλλο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το ζευγάρι του MasterChef, Μαρία και Δημήτρης έχουν δημιουργήσει μεγάλο θέμα μέσα στο σπίτι και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως ο Μπέλλος έχει αλλάξει συμπεριφορά εξαιτίας της σχέσης του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Μαρία και Δημήτρης βρίσκονται στον τελικό του Silver Award! Το ποιος θα κερδίσει όμως τα 10.000€ και τα μαχαίρια, θα το μάθουμε αύριο. @starchanneltv #StarChannelTv #MasterChefGR

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Οι δυο παίκτες μπήκαν στο MasterChef και ερωτεύτηκαν αλλά όπως αναφέρει η Μαριάννα η οποία αποχώρησε, ο Μπέλλος έχει κουραστεί λίγο με τη Μαρία! Παράλληλα ανέφερε πω συμπεριφορά του έχει αλλάξει και αποκάλυψε στη «Φωλιά των Κουκου» τα εξής:

«Δεν τον αφήνει ήσυχο το Δημήτρη η Μαρία. Είχαμε έρθει σε αντιπαράθεση με τον Δημήτρη. Είχαμε μια άλλη σχέση όταν μπήκαμε και καταλήξαμε αλλιώς. Δεν είχα εκφραστεί ωραία, αλλά η συμπεριφορά του άλλαξε με τη Μαρία. Ο Δημήτρης άλλαξε υπερβολικά, όμως στο τέλος πιεζόταν αρκετά, δεν περνούσε χρόνο με τα παιδιά. Εγώ δεν επηρεάστηκα από τη σχέση τους, μόνο η συμπεριφορά του με ενόχλησε που άλλαξε».

Μάλιστα, η παίκτρια του MasterChef μίλησε και για τον Σταύρο Βαρθαλίτη, τον οποίο είχε πάρε με κακό μάτι στην αρχή και είπε:

Τον είχα πάρει στραβά από την αρχή. Γενικά στην αρχή ήμασταν τόσα άτομα και δεν ασχοληθήκαμε να τους μάθουμε όλους. Καθόντουσαν μόνοι τους και έτσι δεν τον γνώρισα. Όταν ξανά μπήκα κάναμε παρέα όλοι μαζί και έτσι τους γνώρισα. Είναι πολύ καλό και τον είχα παρεξηγήσει. Θα ήθελα να τον ζήσω από την αρχή. Το μετάνιωσα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/MKzGdxZ1WSU

Δείτε ακόμη: Οργισμένη η Χατζίδου για Ετεοκλή Παύλου: «Δεν παίρνει επίδομα αναπηρίας»!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X