Media

MasterChef spoiler: Αυτοί φεύγουν μετά την Κατερίνα

MasterChef spoiler: Αυτοί φεύγουν μετά την Κατερίνα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Κατερίνα Λένη αποχώρησε από το MasterChef και την επόμενη εβδομάδα θα δούμε άλλη μια αποχώρηση να συμβαίνει καθώς πλησιάζουμε στον τελικό και πρέπει να γίνει ξεκαθάρισμα μεταξύ των παικτών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Μετά την αποχώρηση της Κατερίνας, η τελική δεκάδα του #MasterChefGR διαμορφώνεται ως εξής. @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Τα επεισόδια του reality μαγειρικής έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και όλοι οι παίκτες βρίσκονται εκτός σπιτιού όπως μαθαίνουμε, απλά η παραγωγή περιμένει να ηρεμήσουν τα πράγματα έτσι ώστε να γίνει το γύρισμα του τελικού και να στεφθεί κάποιος από τους  παίκτες που θα μείνουν νικητής του φετινού MasterChef.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η Κατερίνα, είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια και είναι εμφανώς στενοχωρημένη. Ας την ακούσουμε. @starchanneltv #StarChannelTv #MasterChefGR

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» μαθαίνουμε πως οι επόμενες δυο παίκτριες οι οποίες θα αποχωρήσουν από το παιχνίδι, είναι η Ντέμη η οποία θα φύγει την επόμενη εβδομάδα και μετά θα ακολουθήσει η Μαριάννα Πουλμεντή.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέφερε στην αρχή της συζήτησης πως η Ντέμη φεύγει πρώτη και μετά από πίεση που του ασκήθηκε αποκάλυψε και τη δεύτερη παίκτρια η οποία δε θα συνεχίσει στο reality!

Περιμένουμε να δούμε!

https://youtu.be/0kngGWmG7wI

 

Δείτε ακόμη: Καλό Μεσημεράκι: Ο Μουτσινάς έγινε παπούτσι

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X