Media

Mega: άρχισαν ήδη οι καραμπόλες στο κανάλι με απρόβλεπτες, για την ώρα, συνέπειες

Mega: άρχισαν ήδη  οι καραμπόλες στο κανάλι με απρόβλεπτες, για την ώρα, συνέπειες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ακόμα δεν συμπληρώθηκαν τρία 24αωρα από τη στιγμή που το Mega της Alter Ego βγήκε στον «αέρα» και ήδη οι μπίλιες στο τραπέζι άρχισαν να κινούνται προκαλώντας καραμπόλες στον ειδησεογραφικό τομέα με απρόβλεπτες για την ώρα συνέπειες.

Προσέξτε τι συμβαίνει, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφεται και «ανεβαίνει» αυτό το κείμενο.

Στο σχεδιασμό της Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη για κανάλι είχε προστέθηκε προ καιρού ο Ανδρέας Παναγόπουλος ως διευθυντής ειδήσεων. Στο μεταξύ άρχισε να πηγαίνει κόσμος στο κτίριο της Συγγρού μεταξύ αυτών και συνάδελφοί του με ανάλογη εμπειρία και προϋπηρεσία αλλά και με θητεία σε επιτελικά πόστα.

Αναμενόμενο ήταν στο «μαγαζί» της Συγγρού να αρχίσουν οι καραμπόλες για να τακτοποιηθούν κατα το δυνατόν οι επιτελικοί που έχουν συγκεντρωθεί. Έτσι λοιπόν βρέθηκε σε μία από αυτές ο Ανδρέας Παναγόπουλος. Και από διευθυντής ειδήσεων ανέλαβε ήδη την εποπτεία των πρωινών εκπομπών του Mega, που θέλουν ακόμη πολλή δουλειά για να βρουν τα τηλεοπτικά βήματά τους.

Ανδρέας Παναγόπουλος

Φαίνεται από την κίνηση αυτή ότι στον ευαίσθητο τομέα των ειδήσεων αναμένεται να έχει ρυθμιστικό- ίσως και αναβαθμισμένο- ρόλο ο Βασίλης Θωμόπουλος. Άλλωστε λέγεται ότι ο Σταμάτης Μαλέλης δεν επιθυμεί να ξεκαλοκαιριάσει μέσα στο κανάλι γι αυτό και οργανώνεται επιμερισμός αρμοδιοτήτων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X