Media

MEGA: Θα γίνει συγχώνευση με το ONE;

MEGA: Θα γίνει συγχώνευση με το ONE;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

To MEGA δεν αργεί να εμφανιστεί ξανά στις τηλεοπτικές μας οθόνες και από ότι φαίνεται οι υπεύθυνοι αλλά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ετοιμάζουν πολλά για τον κόσμο και θέλουν να γίνουν όλα άψογα.

Η ταινιοθήκη του καναλιού όπως και το σήμα του μεταβιβάστηκαν στην εταιρεία ALTER EGO και πλέον περιμένουν όλοι να ολοκληρωθεί η επικύρωση της μεταβίβασης για να πάρουν όλα αυτά που θέλουν και να ξεκινήσουν και κάνουν τις ειδικές επεξεργασίες που χρειάζεται έτσι ώστε να προχωρήσουν τα σχέδια.

Μην ξεχνάτε πως αν δεν πάρουν τα «κλειδιά» στο χέρι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα και επίσης πρέπει να πάρουν και τις σχετικές άδειες από τους συντελεστές των ταινιών, έτσι ώστε να διασφαλιστούν και οι πληρωμές των πνευματικών δικαιωμάτων. (είναι πολλά τα λεφτά για όλα όσα πρέπει να γίνουν).

Ποιο είναι το πλάνο για το νέο ξεκίνημα του καναλιού;

Όπως αναφέρει με δημοσίευμα της η Reallife, η ενημέρωση και ψυχαγωγία θα μοιραστούν στη μέση και τα προγράμματα όπως το δελτίο. τα βραδινά talk show και τα μαγκαζίνο θα  μεταδίδονται και στο One. Κάτι σαν συγχώνευση. Ο Ευαγγελάτος δεν αποκλείεται να ενταχθεί στο απογευματινό πρόγραμμα του καναλιού ενώ το ενημερωτικό στοιχείο θα υπάρχει τουλάχιστον μέχρι τις 11:00 το πρωί.Και το αθλητικό πρόγραμμα θα είναι κοινό με το ONE και κάθε Κυριακή θα βλέπουμε τον Αντώνη Καρπετόπουλο.

Οι σειρές του MEGA δε θα έχουν μικρό ρόλο σε όλο το πρόγραμμα και περιμένουμε να δούμε ποιες ώρες θα επιλεχθούν έτσι ώστε να ικανοποιηθεί και το τηλεοπτικό κοινό.

Επειδή οι καθυστερήσεις είναι πολλές και πρέπει να διευθετηθούν πολλά ζητήματα το κανάλι αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα με τέλη Ιανουαρίου.

Δείτε επίσης: Ελένη Φουρέιρα: Τι συμβαίνει με τον Μποτία

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X