Media

Μεγάλη συγκίνηση στην κηδεία του δημοσιογράφου Παναγιώτη Τζένου

Μεγάλη συγκίνηση στην κηδεία του δημοσιογράφου Παναγιώτη Τζένου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συγκίνηση στην κηδεία του δημοσιογράφου και διευθυντή του Δημοσιογραφικού Οργανισμού «Παραπολιτικά», Παναγιώτη Τζένου, που «προδόθηκε» από την καρδιά του. Η οικογένειά του, οι φίλοι του και συνάδελφοι του λένε αυτή την ώρα το τελευταίο «αντίο» στον 47χρονο που υπέστη ανακοπή καρδιάς σε ξενοδοχείο της Πάτρας.

kideia tzenou 2

Η εξόδιος ακολουθία τελειται στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα, ενώ η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο χωριό του εκλιπόντος, στην Κέρτεζη Καλαβρύτων.

Επιθυμία της οικογένειας του Παναγιώτη Τζένου είναι, αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα υπέρ της αποπεράτωσης της Ιεράς Μονής Παναγίας Μακελλαριάς Καλαβρύτων.

Στην τελετή παρευρίσκονται ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Πατρινός γραμματέας της Π.Ε. της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, ο βουλευτής Ιάσονας Φωτήλας, ο βουλευτής της Α΄ Πειραιώς Γιάννης Μελάς, ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, ο Αχαιός Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, ο βουλευτής της Α΄Πειραιώς Γιάννης Μελάς και η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X