Media

Μουντιάλ | Τελικοί το απόγευμα; Η Καταριανή θυσία

Μουντιάλ | Τελικοί το απόγευμα; Η Καταριανή θυσία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο χειμερινό Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου τα είχε όλα (κυριολετικά). 4 ώρες πριν από τον Τελικό, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 17:00 ο αγώνας για την 3η θέση, ανάμεσα στην Κροατία και το Μαρόκο, θα μεταδοθεί ζωντανά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+ σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα και σχόλιο Στέλιου Γιαννακόπουλου.

Σε ποδοσφαιρικό κλίμα όμως, μπαίνουμε νωρίτερα το μεσημέρι του Σαββάτου στις 14:15 με την προβολή του επίσημου ντοκιμαντέρ της FIFA «Το Κύπελλο της Δόξας», που εστιάζει στο Μουντιάλ του 1998, που διοργάνωσε και κατέκτησε η Γαλλία με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζινεντίν Ζιντάν και αρχηγό τον νυν προπονητή της Εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν! Ήταν το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο για τους «μπλε» και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη γενιά του Εμπαπέ που κατάκτησε ξανά το Μουντιάλ για τη Γαλλία το 2018, και τώρα φιλοδοξεί να το ξανακάνει στον τελικό της Κυριακής. Η εξιλέωση του Μπάτζιο, η υπέροχη Ολλανδία του Ντένις Μπέργκαμπ, το θαύμα της Κροατίας και κυρίως το μεγάλο μυστήριο που περιβάλλει την ιστορία του Βραζιλιάνου Ρονάλντο για την παραμονή και την ημέρα του τελικού στο Παρίσι.

Το όνειρο κάθε ποδοσφαιρόφιλου γίνεται πραγματικότητα την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 17:00 με την αναμέτρηση του Τελικού ανάμεσα σε ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ και ΓΑΛΛΙΑ για την κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου της νέας πρωταθλήτριας του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022...

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X