Media

My Style Rocks: Με δάκρυα στα μάτια η Κατερίνα Γιαλιτάκη

My Style Rocks: Με δάκρυα στα μάτια η Κατερίνα Γιαλιτάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Κατερίνα Γιαλιτάκη είναι μια από τις νέες παίκτριες του «My Style Rocks» και σήμερα είχε μια δύσκολη στιγμή στο παιχνίδι, καθώς μετά από κάποιες ερωτήσεις της Έλενας Χριστοπούλου, ξέσπασε σε κλάματα.

Η νεαρή κοπέλα είχε δεχτεί bullynig στο παρελθόν και μίλησε για το γεγονός πως ακόμη προσπαθεί να το ξεπεράσει γιατί είναι μια γυναίκα η οποία τα κρατάει όλα μέσα της. Παράλληλα, ξέσπασε σε κλάματα όταν αναφέρθηκε στην απώλεια του αγαπημένου της μπαμπά .

Συγκεκριμένα η παίκτρια του My Style Rocks είπε:

«Μέχρι και το λύκειο είχα υποστεί bullying. Κάθε χρόνος ήταν καλύτερος, απλά μετά έγινε και ένα άλλο περιστατικό στη ζωή μου. Έχασα τον πατέρα μου πριν τρία χρόνια. Είχε ένα τροχαίο ατύχημα» .

Και συνέχισε λέγοντας:

«Στην ουσία τα κράταγα όλα μέσα μου και αυτό βγαίνει τώρα. Δηλαδή τώρα δείχνω αυτό που θέλω να είμαι, εκφράζομαι και νομίζω ότι ο κάθε άνθρωπος μπορεί να εκφράζεται μέσα από τα ρούχα, τα αξεσουάρ. Και επειδή μια ζωή την έχουμε, με αυτό που μου συνέβη με τον πατέρα μου, θεωρώ ότι απλά πρέπει να ζεις τη ζωή μέχρι τέλους. Κάθε μέρα δηλαδή είναι μια καινούργια μέρα. Αισιοδοξία, χαρά και προχωράμε παρακάτω»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X